Miért érdemes kerékpárral munkába járni?


Tréningnek ad otthon Városháza május 29-én, amin bárki részt vehet.

A munkahelyi közlekedési vagy mobilitási terv olyan hosszú távú stratégia, amellyel a szervezetek segítik az alkalmazottak és a látogatók fenntartható közlekedését. Az ilyen terveknek nemcsak a környezeti hatása pozitív: javíthatják a szervezet társadalmi megítélését, csökkenthetik az utazásra fordított költségeket, a zsúfoltságot, és kedvező egészségi hatásuk is lehet. A Kerékpárosbarát Települések Országos Szövetsége és az EPOMM PLUS projekt által szervezett tréning résztvevői • megismerkedhetnek az ilyen tervek kidolgozásának céljával, vállalati és társadalmi hasznával, • a gépkocsihasználat csökkentésére használható eszközökkel, • az úttörő hazai kezdeményezésekkel és ezek tapasztalataival, • elsajátíthatják a munkahelyi közlekedési tervek kidolgozásához szükséges ismereteket: a tervkészítés folyamatát és lépéseit, az ilyen tervekre kidolgozott szabványokat, és tanácsokat kapnak a munka során várható gyakorlati problémák megoldására, • a gyakorlati foglalkozások keretében kipróbálják és begyakorolják a terv elkészítésének legfontosabb eszközeit. A rendezvényt Izsó Gábor Békés Város Önkormányzatának polgármestere nyitja meg. A tréninget Dr. Éri Vilma, a mobilitás-szervezést népszerűsítő, a mobilitás-szervezési módszerek és tapasztalatok cseréjét segítő EPOMM PLUS európai projekt magyarországi koordinátora vezeti. A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várunk. A részvétel ingyenes. A jelentkezés módja és részletei megtalálhatók a mellékelt jelentkezési lapon.

A munkahelyi közlekedési vagy mobilitási terv olyan hosszú távú stratégia, amellyel a szervezetek segítik az alkalmazottak és a látogatók fenntartható közlekedését. Az ilyen terveknek nemcsak a környezeti hatása pozitív: javíthatják a szervezet társadalmi megítélését, csökkenthetik az utazásra fordított költségeket, a zsúfoltságot, és kedvező egészségi hatásuk is lehet.

A Kerékpárosbarát Települések Országos Szövetsége és az EPOMM PLUS projekt által szervezett tréning résztvevői

• megismerkedhetnek az ilyen tervek kidolgozásának céljával, vállalati és társadalmi hasznával,

• a gépkocsihasználat csökkentésére használható eszközökkel,

• az úttörő hazai kezdeményezésekkel és ezek tapasztalataival,

• elsajátíthatják a munkahelyi közlekedési tervek kidolgozásához szükséges ismereteket: a tervkészítés folyamatát és lépéseit, az ilyen tervekre kidolgozott szabványokat, és tanácsokat kapnak a munka során várható gyakorlati problémák megoldására,

• a gyakorlati foglalkozások keretében kipróbálják és begyakorolják a terv elkészítésének legfontosabb eszközeit.

A rendezvényt Izsó Gábor Békés Város Önkormányzatának polgármestere nyitja meg.

A tréninget Dr. Éri Vilma, a mobilitás-szervezést népszerűsítő, a mobilitás-szervezési módszerek és tapasztalatok cseréjét segítő EPOMM PLUS európai projekt magyarországi koordinátora vezeti.

A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várunk. A részvétel ingyenes. A jelentkezés módja és részletei megtalálhatók a mellékelt jelentkezési lapon.

Letölthető dokumentumok

# Fájlnév Méret
1 jelentkezesi_lap 788KB

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!