Informatika verseny


A Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium Karacsos INFORMATIKUSAI

A Karacs Tagintézmény tanulói az elmúlt két hétben informatika tantárgyból két tanulmányi verseny döntőjében is részt vettek. Május 16-án Orosházán rendezték meg a Megyei Számítástechnika verseny döntőjét. Tanulóink Számítógép-használat kategóriában indultak. A döntőt megelőzte egy elméleti feladatsor kitöltése. Az orosházi döntőbe négy tanulónk jutott be, melyen szép eredménnyel szerepeltek.

Az 1. korcsoportban az 5-6. osztályosok között Szalkai Kata (6.a ) 6. helyezett, Nagy Ágnes (6.a) 7. helyezett lett. A 2. korcsoportban a 7-8. osztályosok között Sódar Bence (8.a) 6. helyezést, Szabó Tamás (8.a) 8. helyezést ért el.

Június 2-án rendezték meg Mezőtúron a Németh József Informatika Emlékverseny döntőjét. Itt a döntőt két forduló előzte meg. Mi Dokumentumkészítés kategóriában versenyeztünk. A versenyre több mint 200 tanuló nevezett be, akik közül mintegy 50 tanuló jutott a döntőbe. Az 5-6. osztályosok között Szabó Bence (6.a) 7. helyezett, míg a 7-8. osztályosok között Szabó Tamás (8.a) 3. helyezett lett.

Felkészítő tanáruk Böőr Ildikó volt.

Gratulálunk a versenyeken elért szép eredményekhez!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!