Negyedik alkalommal rendezték meg a református bálat


Pálné Kis Eszter, a református gimnázium gazdasági vezetője volt a IV. Református Bál egyik szervezője, aki szerint nagyon jól sikerült a rendezvény.

A Békési Református Egyházközség és a békési Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium közös rendezésében bonyolították le a IV. Református Bálat. Ennek helyszíne a reprezentatív Galéria volt, amely a hagyományőrző jelleget akarta hangsúlyozni, mondta Pálné Kis Eszter honlapunknak. A tavalyi bál a Karacs Teréz intézményegység tornatermében volt, de ebben az évben visszament a rendezvény a Bérházban levő Galériába.

A rendezvényen, amely az iskola alapításának 460. évfordulójára szervezett programsorozatot is zárta, összesen 160 vendég volt jelen. A bálon színvonalas zenei szolgáltatás is volt és elégedettek voltunk Gál László vállalkozó csapata munkájával, a felszolgált ételek minőségével is. – nyilatkozta Pálné Kis Eszter, aki köszönetet mondott minden szervezőnek, így különösen dr. Pataki Ágnes gimnáziumi intézményegység-vezetőnek.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!