Junior döntetlen


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Kecskemét
Junior csapatunk csak úgy, mint a felnőttek Kecskeméten léptek pályára vasárnap. Szorosan indult a mérkőzés, az első félidőben a békési fiatalok két 3 gólos szériát, de a hazai csapat egyből javította utána az eredményt, így az első félidő végén 11-14-est mutatott az eredményjelző. A második félidőben fej- fej mellett dobálták a gólokat a csapatok. Fedor Bence a mérkőzés második félideje elején megsérült, sajnos nem tudott már visszamenni a pályára, ezúton is mielőbbi jobbulást kívánunk neki. Sok apró hiba történt a pályán, ami végül egy döntetlen 30-30 eredményhez volt elég.

KTE Altoterra - Békési FKC 30 - 30 (11-14)

KTE: Csányi A. 2, Fehér M., Kriskó Á. 4, Gyárfás M. 8, Petrik Varga Á. 6, Ledacs-Kis R. 6, Nagy L., Horváth A., Tóth T., Németh K., Harkai B. 4, Madari D., Rizinger A., Cseh. Á. Edző: Apró Ferenc

BFKC: Styop M., Földesi B., Felföldi G. 10, Roczó T. 4, Gulyás E., Csige Z., Kánya L. 5, Fedor B. 2, Szőnyi P., Bernáth B., Teleki L., Domokos I. 4., Molnár G., Szilágyi G., Szilágyi D. 5, Karács M.

Kádas László (edző): Egy jó erőkből álló Kecskemét otthonából hoztunk el egy pontot-ez jó. Ugyanakkor a második félidőben már hat góllal is vezettünk , így egy biztos győzelmet szórakoztunk el súlyos egyéni hibák miatt-ez rossz. Készülünk a PLER elen.

További sok sikert kívánunk a csapatnak, a döntetlennel is még mindig az első helyen állnak a mezőny előtt két ponttal.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!