Református Suliváró - Bemutatkoznak a leendő elsős tanítók!


2014/2015 1.b Balogné Sztraczinszki Andrea osztályfőnök, Olasz Bernadett napközis tanító

Balogné Sztraczinszki Andrea vagyok. 2001-ben végeztem Békéscsabán a Tessedik Sámuel Főiskola tanító szakán magyar műveltségterületen. A diploma megszerzése után ebben az iskolában kezdtem el dolgozni. Negyedik éve vagyok osztályfőnök, napköziotthonos formában dolgozunk. Szeptembertől a Jantyik utcai tagóvodánkba járok minden héten a nagycsoportos gyermekeket felkészíteni az iskolára, bízva abban, hogy így könnyebben beilleszkednek az iskolai életbe.

Nagy hangsúlyt fektetek az alapkészségek elsajátítására. Fontos feladatomnak tartom, a tehetséggondozást és a különböző versenyeken való megmérettetést, valamint azt, hogy maximálisan odafigyeljek a gyerekek eltérő egyéniségére. A tanulás megkönnyítése érdekében interaktív táblát is használok, amely lehetőséget ad a változatos és érdekes ismeretelsajátításra.

Örömmel és nagy szeretettel várom a leendő első osztályosokat.

Olasz Bernadett vagyok. 2005-ben végeztem Szarvason a Tessedik Sámuel Főiskola Pedagógiai Főiskolai Kar tanító szakán, vizuális nevelés műveltség területen. Nyolc éve tanítok az iskolában napközis nevelőként, emellett több éven keresztül kézműves szakkört vezettem. Célom, hogy hatékonyan dolgozzunk együtt, a gyerekek óvodából iskolába való beszokásának megkönnyítése valamint a családias légkör kialakítása. Gyermekkorom is ide kötődik, mert általános iskolai és gimnáziumi tanulmányaimat egyaránt itt végeztem, pedagógiai gyakorlati időmet is itt töltöttem.

Jelenleg egy éves kisfiammal vagyok otthon, 2014. szeptemberétől pedig nagyon várom az Andi nénivel közösen ránk váró feladatokat.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!