Luca napi versenyek felhívásai!


Ki készíti a legfinomabb süteményt? Ki díszíti legszebben a fenyőfát? Lehet jelentkezni!

Süteménysütő verseny

Békés Város Piacfelügyelete versenyt hirdet édes és sós sütemények kategóriában. A részvételi szándékot kérjük jelezni legkésőbb 2013. december 10-ig (kedd) a Piacfelügyeleten (Polgármesteri Hivatal, Békés, Petőfi u. 4. 1-es számú iroda). Az elkészített süteményt 2013. december. 15-én a Luca napi vásárra kell elhozni a békési piacra 9 óráig. A sütemények zsűrizése és eredményhirdetése a Luca napi vásáron lesz megtartva. Az eredmény 11 óra 45 perckor lesz kihirdetve. A zsűri elnöke Lipcsei László cukrászmester.

Fenyőfa díszítő verseny

Békés Város Piacfelügyelete 2013. december 15-én (vasárnap) 10 órától 11 óráig fenyőfa díszítő versenyt hirdet a játékos Luca napi vásárhoz kötődően.

A feldíszítendő fákat a piacfelügyelet (előzetes jelentkezés alapján) biztosítja. Eredményhirdetés 11 óra 30 perckor lesz a helyszínen.

A díszítéshez kizárólag természetes anyagok használhatóak. Egy fa feldíszítéséhez egy fajta anyag (pl.: mézeskalács, szalmadísz, stb.) használható fel. A verseny győztese saját fáját hazaviheti és a többi jelentkező is ajándékot kap.

Előzetes jelentkezés szükséges: 2013. december 10-ig (kedd) a piacfelügyeleten vagy telefonon, illetve e-mail címen.

Mindkét verseny jeligés.

Bővebb információ:

E-mail: piacfelugyelet@bekesvaros.hu

Telefon: +36-66/411-011, 150-es mellék

Mindenkit szeretettel várunk!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!