Balszerencse Balassagyarmaton


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Felnőtt csapatunk a hétvégén Balassagyarmatra utazott a 2013/2014-es szezon utolsó idegenbeli mérkőzését lejátszani. A hosszú, fárasztó út után, sajnos nem úgy sikerült a mérkőzés, ahogy azt a Békési FKC remélte.

A első percekben még Sipeki Levente megsérült, kiment a bokája, a mérkőzés további részében rá számíthatott Gávai Ferenc. A hazai csapat folyamatosan magánál tartotta a mérkőzés irányítását. Nem sikerült igazán se támadásban, se védekezésben hozni a csapatnak a megbeszélteket. Ezt tükrözi a 13-8-as félidei eredmény is. A második félidőben kicsit összébb állt a védekezés, Balán a kapuban több lövést is fogott, Kovács Attila többször is betalált a gyarmati kapuba. A hazai Balassagyarmat is többet is hibázott, ám a győzelmet ígyis maguknál tartották és végül 24-21-es nem túl gólzáporos mérkőzés után pont nélkül tért haza csapatunk. Jelenleg így az utolsó előtti fordulóban a 7. helyre csúszott vissza csapatunk.

Balassagyarmati Kábel SE - Békési FKC 24-21 (13-8)

BFKC: Domokos D., Balán R., Molnár S. 4, Gazsó P., Kopcsák J. 1, Kósa B. 5, Sipeki L. 1, Kardos R., Ambrus J., Kovács A. 7, Polgár Ti. 1, Lehoczki Á. 1, Felföldi G. 1, Fekete G.

Balassagyarmat legjobb dobói: Székely K. 7, Dóczi D. 6.

Gávai Ferenc (edző): " Ezután a mérkőzés után, nem igen tudok mit mondani."

Május 17.-én 18 órától a 2013/2014-es szezon utolsó mérkőzése következik a sereghajtó Hajdúnánás ellen. Juniorjaink a megszokott időpontban 16 órától lépnek majd pályára.

Várunk Mindenkit szeretettel a mérkőzésekre!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!