Gyermek csapataink szépen szerepeltek Orosházán


Szombaton Orosházán vett részt Gazsó György és Tar Bence vezetésével két gyermek csapatunk is egy tornán. A torna lényege az volt, hogy játszanak a gyerekek a gyermekbajnokság előtt. Négy csapat vett részt a tornán 2006-os és 2007-es korosztályban, a Mezőtúr, a Túrkeve, az Orosháza és a Békési FKC.

- A 2006-os korosztályban számolták az eredményt, de jegyzőkönyvet nem kaptunk. Ám így is megállapítható volt, hogy háromból három mérkőzés megnyert csapatunk. Nagyon ügyesek voltak a gyerekek, a fiatalabbak is megállták a helyüket, mivel 2007-es születésűek is játszottak ebben a csapatban, akik szintén hozzá tudtak tenni a mérkőzésekhez. Mi is szeretnénk majd ilyen tornát rendezni Békésen, hogy minél többet tudjanak játszani a gyerekek. - mondta Gazsó György.

- A 2007-es korosztályban az eredményt se számolták, itt a lényeg az volt, hogy a gyerekek ismerkedjenek a kézilabda szabályaival és a mérkőzés hangulattal. Ügyesek voltak a gyerekek, még ha most kezdtek csak ismerkedni jobban a labdával. - mondta Tar Bence.

Gratulálunk a csapatoknak, így tovább!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!