Gyermekzsivaj a Szegediben


Idén nyáron is megrendezésre került a már hagyományos napközis tábor a Szegedi Kis István Református Általános Iskola tanítóinak szervezésében.

Június végén több mint 50 gyermektől volt hangos a templomkert és a Petőfi utcai általános iskola udvara. A programok között szerepelt uszodalátogatás, csillámtetoválás, lovas kocsikázás, továbbá sport, bibliai, nyelvi, énekes, néptáncos és kézműves foglalkozás is.

Farkas János kántor vezetésével lehetőség nyílt megtekinteni a református templom orgonáját, amelyet ki is próbálhattak a tábor résztvevői. Sipiczki Valéria fodrász segítségével pedig, egyik délután különleges hajfonatokkal térhettek haza a lányok, és látványos, színes frizurákkal a fiúk.

A programot gyümölcssaláta és kókuszgolyó készítés színesítette, utóbbit a pénteki hétzáró képvetítésen tálalták fel a szülőknek, a hozzátartozóknak a kis "vendégvárók".

A szervező pedagógusok bíznak benne, hogy minden gyermek jól érezte magát, és kellemes élményekkel gazdagodott a nyári szünet második hetében.

A tábor segítői, támogatói voltak: a Békési Református Egyházközség munkatársai, Ádámné Koi Csilla, Balogh Erika (csillámtetoválás), Balogné Sztraczinszki Andrea, Békési Uszoda, Bilinszky Atina, Budai Gáborné, Cs. Szabó Zoltán-Dübögő étterem, Darányi Imre (lovas kocsi), Farkas Ildikó, Farkas János (orgona megtekintése), Farkas-Piskóty Boglárka (csillámtetoválás), Fekete Józsefné, Földesi Márton (néptánc), Gion Márton, Gionné Kertész Julianna, Horváthné Barta Ildikó, Izsó Lajos, Karács Nándor, Királyné Veres Anita, Kovács Gábor és családja, Kucsera Józsefné, Kutyik Ilona, Nagy Andrea, Nagy Judit (angol nyelvi foglalkozások), Oláh Dániel, Polgár Sára, Pusztai Gábor, Sántáné Kis-Kovács Györgyi, Sas Hajnalka, Sas Sarolta (bibliai foglakozások), Sipiczki Valéria (fodrász), Szabó László, Székely Edit, Székely Sándorné, Szűcs Lajosné, Török Ágnes, Vas Istvánné.

Kis Alexandra és Lévainé Kis Adrienn

szervező tanítók

Tételek: 1 - 20 / 50 (3 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!