Készíts süteményt a Tökmulatságra és nyerd el a TEPSI díjat!


A X. Békési Tökmulatság szervezője süteménykészítő pályázatot ír ki.

A pályázat címe: Hagyományos lakodalmas sütemények A nevezőknek egy tálcányi már kész süteménnyel kell nevezniük a X. Békési Tökmulatság helyszínén, a Békési Tájházban (Durkó u. 8.) szeptember 26-án, szombaton 11 óráig. Kérjük, a készítő nevét egy külön borítékban mellékeljék, a tálcára csak a sütemény neve és a készítő fantázianeve kerüljön. Írják le és hozzák el a sütemény receptjét is! A beérkezett süteményeket a Duma Annamária cukrászmester vezette szakmai zsűri bírálja el, a legjobb pályázó megkapja a Nefelejcs Tepsi Díjat.

A pályázat címe: Hagyományos lakodalmas süteményekA nevezőknek egy tálcányi már kész süteménnyel kell nevezniük a X. Békési Tökmulatság helyszínén, a Békési Tájházban (Durkó u. 8.) szeptember 26-án, szombaton 11 óráig.

Kérjük, a készítő nevét egy külön borítékban mellékeljék, a tálcára csak a sütemény neve és a készítő fantázianeve kerüljön. Írják le és hozzák el a sütemény receptjét is!

A beérkezett süteményeket a Duma Annamária cukrászmester vezette szakmai zsűri bírálja el, a legjobb pályázó megkapja a Nefelejcs Tepsi Díjat.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!