A Teremtés Ünnepe a Reformátusban!


Katona Gyula esperes úr szervezésében idén negyedik alkalommal gyűltünk össze a Hajnal Ábel teremben ebből az alkalomból.

A mostani téma az éghajlati igazságosság volt, az ...egy gazdag meg egy szegény bibliai történet (2Sám 12,1 - 12,4) alapján. A Föld kiáltását meg kell hallanunk - hirdeti Ferenc pápa, nekünk is az a célunk, hogy minél közelebb kerüljenek diákjaink a probléma megismeréséhez és a gondok megoldásához. A bibliai idézetek és a természetről készül fotók megismerése után a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült dal refrénjével zártuk a délutáni együtt gondolkodást: Nézd a bolygót! Oly tiszta kék, élj ma úgy, hogy éljen még. A 12. B osztály érettségiző diákjainak ezúton köszönjük meg a segítségét: Molnárné Bányai Sára, biológia - kémia szakos középiskolai tanár (A képen látható diákok: Szatmári Tünde, Varga Krisztina, Nagy Roland, Fodor Boglárka, Korcsok Bettina)

A mostani téma az éghajlati igazságosság volt, az ...egy gazdag meg egy szegény bibliai történet (2Sám 12,1 - 12,4) alapján. A Föld kiáltását meg kell hallanunk - hirdeti Ferenc pápa, nekünk is az a célunk, hogy minél közelebb kerüljenek diákjaink a probléma megismeréséhez és a gondok megoldásához.

A bibliai idézetek és a természetről készül fotók megismerése után a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült dal refrénjével zártuk a délutáni együtt gondolkodást: Nézd a bolygót! Oly tiszta kék, élj ma úgy, hogy éljen még.A 12. B osztály érettségiző diákjainak ezúton köszönjük meg a segítségét:Molnárné Bányai Sára, biológia - kémia szakos középiskolai tanár(A képen látható diákok: Szatmári Tünde, Varga Krisztina, Nagy Roland, Fodor Boglárka, Korcsok Bettina)


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!