Felnőtt és junior győzelem a Székács ellen


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
A szombati sportbál miatt, csütörtökön játszotta a tavaszi forduló második mérkőzését a Békés-Drén KC. Hazai góllal kezdődött a mérkőzés, amire egyből jött is a Székács válasza, azonban jól meneteltek a békésiek, így a 10. percre már 6-3-ra vezettek. A folytatásban állandósult a 2-3 gól különbség a hazaiak javára, majd a félidő utolsó 8 percében sikerült egy remek periódussal a félidő végére 15-10-re növelni a békési előnyt. A második félidőt onnan folytatták a fiúk, ahol abba hagyták, a 37. percben már 19-11-es előnyre tettek szert, amikor a vendégek edzője időt kért. Pár percre megtörték ezzel a békésiek lendületét, de töbre ez nem volt elég. Végül megérdemelt győzelmet aratott a Békés-Drén KC.

Békés Drén KC–Törökszentmiklósi Székács KE 25–19 (15–10)

Békés: DOMOKOS D. – Herczeg J. 4, CIFRA T. 7 (3), Horvácki M. 3, Gazsó P., Polgár T. 2, Fedor B. 3. Csere: Vikor F., Styop M. (kapusok), KOPCSÁK J. 3, Kánya L., Horváth D. 2, Felföldi G., Domokos I. 1, Sipeki L., Venczel B.
A Törökszentmiklós legjobb góldobói: Boda P. 3 (1), Zsigmond G. 3, Kovács A. 3.
Kiállítások: 10, ill. 2 perc. Hétméteresek: 4/3, ill. 3/1.

Kádas László: – Jó ritmusban, időnként közönségszórakoztató játékkal, magabiztosan nyertünk. Gratulálok a csapatnak!

Juniorjaink is pályára léptek tegnap, az első félidő elég nyögvenyelősen indult sajnos, mivel több sérülttel és beteggel rendelkezik jelenleg junior csapatunk. Fej-fej mellett estek a gólok az első játékrészben, amiből a vendégek jöttek ki jobban 12-13-as eredménnyel. Viszont a második játékrészben mintha egy teljesen új csapat lépett volna pályára a békés színeiben. Egy remek hajrát produkálva, a 38. percben már 19-13-ra vezettek a békésiek. Összeszedetten, fegyelmezett játékkal végül kijött a két csapat közötti különbség és megszerezték újabb két pontjukat a fiatal békésiek.

Békés-Drén KC – Törökszentmiklósi Székács KE 30 – 19 (12-13)
Békés:
Takács Sz., Borbély I., Besze M., Vass E. 2, Magyar B. 9, Dénes Á. 2, Mándy T. 2, Kiss R. 5, Baranyai M. 3, Kiss S. 1, Ötvös T., Dékány P. 1, Csányi D. 2, Katona O., Varga L. 1, Ásós M.
Székács legjobb dobói: Atal T. 7, Ökrös M. 6.

Papp Bálint: - Teljesen új csapattal kellett felállnunk, így még nagyon sok minden javításra szorul. Első félidőben 4-2-nél 6 ziccert hibáztunk, így a félidő végére hátrányba voltunk. A második félidőben mutatott játékkal és hozzáállással lehetünk elégedettek. Gratulálok a győzelemhez!

Gratulálunk csapatainknak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!