Közös tavaszi nagytakarítás Dánfokon


Készítsük fel együtt az üdülőközpontot a tavaszra!

Minden évben meghirdeti Békés Város Önkormányzata valamint a Békési Kommunális és Szolgáltató Kft. a tavaszi nagytakarítási akciót. Április 16-án, szombaton az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a békés-dánfoki üdülőközpont takarítása, festése, karbantartása, rendbetétele a cél.

A közösségi megmozdulásra magánszemélyek, civil szervezetek, intézményi kollektívák, egyházi gyülekezetek jelentkezését várják a szervezők, akik szívesen részt vállalnának a Békés szabad strandjának is helyt adó üdülőközpont rendbe tételére – tájékoztatta lapunkat Izsó Gábor polgármester. Ilyenkor kezdődik Dánfok felkészítése a tavaszi nyitásra. A lehullott avar összegyűjtésével, egy-egy faház külső lefestésével a lakosok nagy segítséget nyújtanak az üdülőközpont munkatársainak a szezonra való felkészülésben. A tavaszi nagytakarítási akció évek óta olyan nagy érdeklődésre tart számot, hogy több százan segítenek akár fát ültetni, akár szemetet szedni, akár az adott évben kijelölt területet, rendbe tenni.

Azok a magánszemélyek, közösségek, civil szervezetek, intézmények, egyházi gyülekezetek, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy részt vegyenek a tavaszi nagytakarítási akcióban, részvételi szándékukat előzetesen jelezzék április 12-én 16.00 óráig a 66/411-174-es telefonszámon. Az előzetes jelentkezés azért szükséges, mert a Békési Kommunális és Szolgáltató Kft. ennek megfelelően tudja biztosítani a szükséges szerszámokat mindenki számára.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!