Évzáró kupa győztes U9-es csapatunk


Vége már a bajnokságoknak, viszont U9-es csapatunk még június első hétvégéjén is a labdát pattogtatta Algyőn. Megrendezésre került az NBI/B-s bajnokcsapat otthonában, az Évzáró kupa szivacslabdásoknak. A Békési FKC U9-es csapata indult a kupán, ahol három mérkőzés várt a gyerekekre. A Zsombó ellen egy magabiztos győzelmet arattak a fiúk 23-8-ra. Majd a hazai és a Pick csapata már nagyobb falatnak bizonyult. Viszont a békési fiúk remekül léptek fel ellenük is. A Picket 28-26-ra, míg az Algyőt 27-25-re sikerült legyőzniük.

- Három mérkőzést játszottunk Zsombó, a Pick szeged, és az Algyő csapatai ellen. A keretből csak néhány játékosnak volt a saját korosztálya, és nekik ez volt az utolsó szivacskézi meccsük is. A csapat többi tagja eggyel, de volt olyan is, aki két korosztállyal fiatalabb. Az első mérkőzésen Zsombó ellen könnyen vettük az akadályt és a fiataloknak is több lehetőséget tudtam adni, ezután jött a két nehezebb mérkőzés a Szeged és az Algyő ellen, de mind a két meccsen ügyes játékkal tudtunk győzedelmeskedni. Gratulálok a csapatnak! – mondta Tar Bence edző.

A csapat tagjai: Vizsnyiczai M., Szabó G., Vígh G., Dihen M., Kádas V., Vidovenyecz B., Kreisz G., Csollár Á., Nóvé Zs., Ramotai P., Fodor S., Gyebnár D., Szabó Á.

Gratulálunk a csapatnak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!