Elvesztett fontos két pont


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Hétvégén felnőtt csapatunk előre hozott mérkőzésen fogadta a Balassagyarmat csapatát. Hazai góllal indult a mérkőzés, amire jött egyből a vendégek válasza, azonban villámrajttal kezdett csapatunk, amely gyors találatokkal az 5. percre 4-1-re vezetett. A félidő közepére ledolgozták hátrányukat a vendégek és a folytatásban egy kiegyenlített küzdelmet láthatott a közönség sok góllal, mivel a védekezésre igazán egyik oldalon se fordítottak túl nagy figyelmet a csapatok. Így a 30. perc elteltével 14-14-es döntetlen mellett mentek pihenőre a csapatok. A második játékrészt jobban kezdte csapatunk, sikerült az 1-2 gólos előnyt magunk mellé állítani egy időre. Az 55. percben 27-25-ös vezetéssel mentünk a végjátékba, azonban a gyarmatiak kiegyenlítettek, sőt megszerezték a vezetést is. Végül 30-31-es eredménnyel, a Balassagyarmat vitte haza a két pontot.

Békés-Drén KC - Balassagyarmati Kábel SE 30 - 31 (14-14)

Békés: Vikor F. - Domokos I. 2, Cifra T. 5 (2), Gazsó P., Kopcsák J., Varsandán Á. 2, Herzcegh J. 3. Csere: Domokos D., Pankotai B. (kapusok), Kovács P., Oláh G. 5, Horvácki M. 4, SZILÁGYI D. 9, Polgár T., Kánya L., Felföldi G.

A Balassagyarmat legjobb dobói: Albert-Tóth 7, Székely 5, Duzsi 5 (2).

Kiállítások: 6, ill. 8 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 2/2.

Papp Bálint (edző): - Nagyon sajnálom, hogy hazai pályán nem tudtuk megszerezni a nagyon fontos két pontot. Hiányzott az akarat és a lelkesedés. Hazai pályán 31 kapott gól elfogadhatatlan.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!