Pontosztozkodás a Kecskeméttel


Péntek este felnőtt csapatunk Kecskeméten lépett pályára, pont egyenlőségben levő tabella szomszédjával. A várakozásoknak megfelelően egy nagyon szoros, kiélezett rangadót láthattak a nézők a Messzi István Sportcsarnokban.

Csapatunk lendületesen vetette bele magát a mérkőzésbe, a 4. percben már 0-3 volt az állás, azonban felébredt a hazai csapat is és a 11. percben már 4-3-ra vezettek. A folytatásban mondhatni felváltva estek a gólok, egyik csapat se tudott pár gólos előnyre szert tenni. Így az első félidő végére a békésnek jött ki jobban a lépés és 14-15-ös eredmény mellett mentek pihenőre a csapatok. A második játékrész két békési góllal indult, amivel három gólos előnye volt csapatunknak, azonban perceken belül ismét döntetlen volt az állás. A félidő közepére fordított a Kecskemét, azonban jól küzdött csapatunk és nem hagyta ellépni a hazaiakat. Cifra és Oláh páros lövő teljesítménye nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a végjátékba ismét döntetlennel 26-26-al forduljanak a csapatok. Szoros végjátékban végül a játékidő elteltével maradt a döntetlen 31-31, így csapatunk továbbá is veretlen idegenben.

KTE-Kisokos - Békés-Drén KC 31 - 31 (14-15)

Békés: Vikor F. - Kovács P. 2, OLÁH G. 11 (1), Varsandán Á. 3, GAZSÓ P. 1, CIFRA T. 8, Herczegh J. 1. Csere: Domokos D., Pakotai B. (kapusok), SZILÁGYI D. 4, Kopcsák J., Polgár T., Kánya L. 1, Domokos I., Felföldi G., Gál A.

KTE legjobb dobói: Milovits 9, Miss 8 (6).

Kiállítások: 4, ill. 14 perc. Hétméteresek: 7/6, ill. 2/1.

Papp Bálint (edző): - Igazi ki-ki mérkőzés volt, a végén egy kis szerencsével nyerhettünk volna. Büszke vagy a csapatomra, az első perctől a végéig nagyszerűen küzdöttek.

Gratulálunk a csapatnak!

Hajrá Békés!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!