Középiskolások állhattak a dobogó legfelső fokára


26 csapat nevezett a XIX. Madzagfalvi Napok keretén belül a "Békési Ízek Utcája" főzőversenyre 2017.09.03-án, melyen a legtöbben pörkölttel vagy gulyással indultak, de ahogy minden évben, most is akadt egy-egy "különlegesség" is az étkek sorában.

A zsűri elnöke Dankó Béla országgyűlési képviselő volt, munkáját Gál László, a Nagyház Pince Borozó üzemeltetője, Bögre László, a Kereskedelmi és Hitelbank gyulai fiókjának igazgatója, Bróda Ferenc szakácsmester és Kovács István, a Békési Húsfeldolgozó Kft. ügyvezetője segítette.

Annyira nehéz dolga volt a döntnököknek, hogy az első három helyezett mellett 7 csapat számára különdíjat is kiosztottak. Különdíjban részesült: - Magyarittabé tűzoltópaszullyal - Bóbita Óvoda szarvasmarhapörkölttel - FETA grillezett kolbásszal és zöldségekkel - Békési Facebook Nosztalgia Csoport békési sarkantyús kakaspaprikással - Gyergyószentmiklós lucskoskáposztával - Békési Járási Hivatal sertéspörkölttel - Kancsal Malac Csapata marhapörkölttel III. helyezett: Diéta Bt. gluténmentes töltött lepénnyel II. helyezett: Farkas Team marhapörkölttel I. helyezett lett tavalyi elsőségét megőrizve: Mezgé Gasztro Team galuskalevessel és szilvásgombóccal Gratulálunk a díjazottaknak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!