E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83

Tarhonyaleves és szilvalekváros borzas kifli a Bio-konyhában



Forrás: Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális KözpontEsemény időpontja: 2018 Március 23. ( Péntek ) 17:00
Helyszín: Kulturális Központ
Márciusban is hagyományos békési ételek kerülnek a Bio-konyha szakkör asztalára.

Ez alkalommal a Tarhonyaleves és a szilvalekváros borzas kifli készítésének fortélyaival ismerkedhetnek meg az érdeklődők Somlyai Imréné és Szekerczés Sándorné vezetésével.

Időpont: 2018. március 23. (péntek) 17:00 óra

Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. u. 23-25.)

A részvétel ingyenes.


Szeretettel várunk minden kedves leendő és gyakorló konyhaművészt.

- - - 

(X) Reklám 

(hirdetés)

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?