XX. Madzagfalvi Napok – összefogás a kulcsszó.


Izsó Gábor polgármester és Túri Andrea, a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ igazgatója mutatta be a programot a sajtónak.

Békésiek rendezvénye békésieknek, amelyre széles és példás közösségi összefogással készül a város apraja, nagyja – hangsúlyozta a polgármester a Madzagfalvi Napok sajtótájékoztatóján.

Izsó Gábor elmondta, Békés mind a négy testvértelepülése újra itt lesz a három napos eseményen, továbbá közel 100 fő elszármazott jelezte eddig érkezését a pénteki találkozóra.

A városvezető szólt arról is, hogy a három napos programot ismét úgy próbálták összeállítani, hogy minden korosztály megtalálja a neki tetszőt. Ekkor adják majd át a városi ifjúsági díjakat, továbbá a legszebb konyhakertekért járó elismeréseket is.

Túri Andrea igazgató asszony elmondta, aktív részvételre, közreműködésre hívják a város lakosságát, akár cicaszépségversenyről, vagy főzőversenyről van szó. (A részletes program és a felhívások a cikk végén találhatóak)

Az igazgató asszony szólt arról is, hogy idén kerül elhelyezésre a jubileumi Mazdagfalvi Időkapszula, melybe még mindig várják az utókornak szánt üzeneteket, emlékeket.

A Madzagfalvi Napok ünnepélyes megnyitójára a szervezők egy 500 szeletes tortával is készülnek, melyet a Juhász Zoltán cukrászmester készít.

A XX. Madzagfalvi Napok részletes programja

Madzagfalvi Amatőr Biliárdverseny

Üzenjen az utókornak!

Malom- és kártyabajnokság a Madzagfalvi Napokon

X. Madzagfalvi Felnőtt és Gyermek Rapid Sakkverseny

Madzagfalvi Hétpróba

IV. Békési Madzagos Házi Szilvapálinka verseny

Már lehet jelentkezni a Békési Ízek Utcája

főzőversenyre

FALATKA XIII. Madzagfalvi Cicaszépségverseny

FALATKA XIII. Madzagfalvi Kutyaszépségverseny

Madzagfalvi Kishalfogó Verseny 2018-ban is


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!