A Nefelejcs Egyesület tradicionális helyi receptek megismerésére és gasztronómiai utazásra hívja az érdeklődő, főzni szerető háztartásibeli szakácsnőket, szakácsokat, és mindazokat, akik szeretnék elmélyíteni főzőtudományukat, valamint az otthoni vacsorák alkalmával új, de hagyományos, laktató receptötletekkel előrukkolni.
Aki csatlakozik, az megtudja, hogyan készül a puliszka édesen és sósan, a sárgarépás-szalonnás burgonyaleves, a mosolygósra sült csirkecombok hagymás törtburgonyával, a libazúza csipetkével, a tarkedli vagy a káposztás bab füstölt csülökkel és a hókifli.
A foglalkozásokat vezeti: Balog Gáborné, a Békési Helyi Értéktár Bizottság tagja
Ne feledje, a 35 órás tanfolyam csak az első 40 jelentkező részére térítésmentes!
Időpontok:
A tanfolyam minden esetben 14 órakor kezdődik a Kecskeméti Gűbor Kulturális Központ tanfolyami termében.
Jelentkezni ide kattintva lehet, vagy a +36 (20) 411-7769-es telefonszámon.