KéziLabda - BFKC-DEAC edzőmeccs


Kedden este lejátszotta az idei első felkészülési mérkőzését a Békés-Drén KC NB I B-s férfi kézilabdacsapata, amely a „mumusának” tekinthető ligakonkurensét, a DEAC-ot fogadta. A január eleje óta edzésben lévő házigazdák magabiztos győzelmet arattak.

Békés-Drén KC–Debreceni EAC 26–16 (15–7)

Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés. Békés, 100 néző. Vezette: Kiu G., Kiu T.

Békés: Pajkó – Kecskés 1, Sebestyén 2, Morva 2, Székely 2, Oláh 5 (2), Fedor 1. Csere: Domokos, Takács 2 (kapusok), Ásós 1, Gazsó 1, Bátky P. 4, Dénes 2 (1), Martonosi 2, Bátky B. 1 (1), Kiss R., Kovács L. Edző: Papp Bálint.

A DEAC legjobb góldobói: Mándi 5 (1), Fülöp 3.

Kiállítások: 14, ill. 10 perc. Hétméteresek: 4/4, ill. 4/1.

Jobban kezdtek a hazaiak és már a félidő felére jelentős előnyt harcoltak ki. A védekezésük remekül működött, a debreceniek csak elvétve találtak a kapujukba. Sajnos az első játékrészben Pajkó rosszul érkezett egy védés után, úgy hozták le a pályáról, reméljük, hogy nem lesz komolyabb kihagyásra szüksége. Szünet után a hazaiak fiatal sora lépett pályára, amit kihasználva négy gólra faragta hátrányát a vendégcsapat. A folytatásban pontosabbá vált a békésiek támadójátéka, ennek eredményeként a végére meggyőző különbségű győzelmet arattak. Legközelebb pénteken Algyőn lép pályára a Békés-Drén KC.

Papp Bálint: – Küzdelmes, jól találkozót játszottunk. Sok biztató momentumot fedeztem fel, de láttam azt azt is, hogy sokat kell még dolgoznunk a bajnokság kezdetéig. Bízom benne, hogy Pajkó László sérülése nem lesz súlyos.

Pénteken lépnek pályára idegenben majd a srácok Algyőn, a következő hazai felkészülési mérkőzés február 1.-én lesz 18 órától a Vác csapata ellen.

Tételek: 1 - 20 / 157 (8 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!