Fotópályázat és süteménykészítő verseny a Vigalomra


Május 11-én sorra kerülő tavaszi nagyrendezvényéhez köthetően pályázatokat írt ki a Nefelejcs Békési Kulturális és Hagyományőrző Közhasznú Egyesület.

A XIII. Nefelejcs Vigalomra "Tavaszi szél vizet áraszt" címmel kiírt fotópályázatra lehet felvételeket készíteni. A megújulást hozó évszak bármilyen ábrázolása megfelel. Akár okoseszközzel készült képekkel is elfogadnak. A fotókon mindenféle képmanipuláció megengedett. Egy nevező legfeljebb 10 fényképet küldhet be e-mailben az info@bekesinefelejcs.hu címre. Egy fotó mérete se legyen nagyobb 2 MB-nál. Beküldési határidő: május 6. Előnyt élveznek a felismerhetően Békésen készített felvételek. Életkori megkötés nincsen, a fotókat szakértő zsűri bírálja el. A legjobb pályázók ajándékot kapnak.

A XIII. Nefelejcs Vigalmon újfent hangsúlyt kap a gasztronómia. A szervezők "Eleink eledele újragondolva" címmel süteménykészítő pályázatot írtak ki. Reformalapanyagok (pl. köles, hajdina) felhasználásával lehet süteményt készíteni. A nevezőknek egy tálcányi már kész süteménnyel kell nevezniük a rendezvény helyszínén, a Békési Tájházban (Durkó u. 8.) május 11-én, szombaton 11 óráig. A pályázat anonim, a készítő nevét egy külön borítékban kell mellékelni. A beérkezett süteményeket szakmai zsűri bírálja el, a legjobb pályázó megkapja a Nefelejcs Tepsi Díjat. Minden pályázó ajándékot kap.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!