Újabb mesterfogással gazdagodott tudásunk


Bár látszólag egy egyszerű, magyar specialitást, kelkáposzta főzeléket főztünk a Laci konyhán 2019. április 11-én 17 órától a békési kulturális központban, mégis volt mit ellesnünk Bróda László szakácsmestertől. Történetesen azt, hogy már a káposzta főzésével egy időben elkészíti a rántást, melyet hagy kihűlni és majd a kelkáposzta levével önti fel és melegíti fel, majd adja hozzá sűrítésként. Így az eredmény csomómentes és nagyon ízletes. Természetesen most is volt újabb érdeklődő és a korosztály is igen tág skálán képviseltette magát: 10 évestől nyugdíjas korúakig.

A következő alkalommal, vagyis 2019. április 18-án, szintén 17 órától paradicsomszószt készítünk húsgombóccal. Érdemes ekkor is ellátogatni a Kecskeméti Gábor Kulturális Központba, mert biztos lesz olyan fogás, mellyel az étel új színezetet kap.

A részvétel ingyenes és minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!