E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83

Április utolsó szombatján lesz a Piroslábas DínomdánomForrás: Nefelejcs Békési Kulturális és Hagyományőrző Közhasznú EgyesületEsemény időpontja: 2019 Április 27. ( Szombat ) 10:00
Helyszín: Békés Durkó utca 8.
Április 27-én, szombaton tartja meg a II. Piroslábas Dínomdánomot a Nefelejcs Egyesület. A tavaly nagy sikerrel életre hívott tavaszváró vidám mulatság helyszíne ezúttal is a Békési Tájház, a Durkó utca 8. szám alatt.

A kaput 10 órakor nyitják. Az első 50 látogató, aki piros pöttyös ruhában érkezik vagy Piroska a neve, ajándékot kap.

Gulyás Krisztina óvónő, friss Nefelejcs Díjazott megnyitója után a gyerekekre bábelőadás és népi ügyességi játék vár.

Idén is hangsúlyos a gasztronómia. Helyben töltött káposzta fő majd, az kínálják ebédre a nótaszó mellé, de a délután folyamán csörögekészítési bemutatót és kóstolót is tartanak. Gyógy- és fűszernövények szimatolója, az arról szóló előadás színesíti még a programot, amely a Belencéres Néptáncegyüttes bemutatójával és közös táncolással ér majd véget.

Lesz még falvédők és más konyhai textíliák kiállítása, piros lábas vásár, virág- és fűszernövényvásár is és a Tájház ezúttal díjtalanul tekinthető meg.

A belépés díjtalan, sőt minden érdeklődő tombolajegyet kap, melynek fődíja egy piros lábas.

Minden érkelődőt vár a szervezők csapata, a Nefelejcs Békési Kulturális és Hagyományőrző Közhasznú Egyesület tagsága április 27-én, első idei szabadtéri rendezvényén.


(hirdetés)

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?