A migráció negatív hatásairól tartott előadást Georg Spöttle


Georg Spöttle, a Nézőpont Intézet politikai elemzője érkezett Békésre, ahol Dankó Béla országgyűlési képviselő vendégeként tartott előadást „A migráció negatív hatásai Európában” címmel.

Dankó Béla országgyűlési képviselő bevezetőjében elmondta, hogy van egy nagyon fontos téma, ami az Európai Parlamenti választások idején foglalkoztatja az európaiakat, ez a migráció kérdése. A jelenlegi brüsszeli vezetés lehetőség szerint minél több migránst szándékozik betelepíteni Európába, amely tarthatatlan és zsákutcába vezet. Ezért fontos, hogy olyan vezetése legyen Európának, amely a keresztény Magyarországot és Európát fogja támogatni a jövőben.

Georg Spöttle bemutatkozásában elmondta, 2 évet töltött tartalékos tisztként Afganisztánban, rengeteget tanult az emberi gondolkodásmódról, a politika hatásairól, vallási fanatizmusról, s így első kézből tudja bemutatni a migráció negatív oldalait.

Spöttle kiemelte előadásában, hogy amióta elindult a migrációs hullám, azóta Európában 65 terrortámadás volt az elmúlt 3 évben, meghalt 351 ember, több ezren megsérültek, néhányan közülük olyan súlyosan, hogy maradandó károsodást szenvedtek. Csak Németországban ez idő alatt 2505 személyt vettek őrizetbe terrorizmus előkészítése miatt. A nemi erőszakok száma drasztikusan megemelkedett amióta elindult a migráció, amit sokkoló példákkal szemléltetett előadásában.

A 2018-as német bűnügyi statisztikákból kiemelte a külföldi elkövetőkre vetített bűnelkövetések számát a 21 - 60 éves korúak körében. Összesen 406.380 bűncselekményt követtek el a migránsok csupán egy év alatt, ami egy brutális szám - hangsúlyozta. Elképesztő szám, hogy a börtönök kapacitásának mára már több mint 50 százalékát a migránsok teszik ki Németországban.

Előadása végén elmondta, hogy demográfiai veszély áll fenn, valamint veszélyben a keresztény kultúra, s ha ez így folytatódik, például Frankfurtban 20 év múlva nem lehet majd őshonos németeket találni. Már most megfordult az arány, mivel 52 százalékban bevándorlók, s csupán 48 százalékban teszik ki németek a lakosság összetételét Németországban. Beszélt még arról, hogy egyre kevesebb az óvodai és bölcsődei férőhely, s csak a migránsok gyermekeinek 180.000 férőhelyre lenne szüksége.

Végezetül kérte a közönséget, hogy menjenek el szavazni május 26-án és vigyenek magukkal minél több embert, hogy sikeres legyen a választás és segítsék az országunkat és tereljük Európát a megfelelő irányba.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!