Egy békési kisfiút fog támogatni Gyuri és Bea álomesküvője!


A fiatal pár a Csabai Rendezvénypajta tulajdonosaival közösen a menyasszonytáncból befolyó összeget a 4 éves Petike speciális fejlesztésére ajánlja fel, hogy otthonához közel tudjon integrált környezetben tanulni, hogy a család ne szakadjon szét!

Amint arról már korábban írtunk, békési jegyespár, Korcsog György és Gábor Beáta nyerte meg a Csabai Rendezvénypajta álomesküvő játékát. A fiatal pár most egy nagyon szívhez szóló felajánlást tett, melyet a szervezők is támogatnak.

A négy éves Peti komplikációmentes terhesség és szülés során egészséges kisfiúként született.

Két évvel ezelőtt opticus glioma agydaganatot diagnosztizáltak nála orvosai.

Két hónappal később megműtötték, melynek során mindkét szemére elvesztette látását.

A daganatot nem sikerült teljesen eltávolítani, maradt vissza egy 8 mm-es residualis tumora, mely mára már 14 mm-re növekedett.

A műtét pajzsmirigy és hormonális betegségeket hozott sajnos magával, melyek elég szigorú, állandó odafigyelést igényelnek a mindennapi életében.

Integrált nevelésben-oktatásban vesz részt a békési Bóbita Integrált Óvodában.

Az Esküvő Pajta-módra rendezvényen a menyasszonytáncból befolyt teljes összeget az Ifjú Pár és a Csabai Rendezvénypajta tulajdonosai közös erővel és elköteleződéssel ajánlják fel. Számlaszám, amelyre a támogatások utalhatók: 53200077-15277567 Békés Takarék Szövetkezet Támogassuk együtt Nyíri Petike fejlődését!

Békés Takarék Szövetkezet

Támogassuk együtt Nyíri Petike fejlődését!

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!