Kálmán Tibort támogatja a Békési Kisgazdakör.


A Békési Kisgazdakör napokban megtartott taggyűlésén a résztvevők ellenszavazat nélkül támogatták Kálmán Tibor polgármester-jelöltségét.

Az esemény kezdetén a jelenlévők meghallgatták Kálmán Tibor, a város jelenlegi alpolgármesterének tájékoztatóját, majd a feltett kérdésekre kaptak válaszokat, illetve egyeztettek a lehetséges megoldásokról. Az egyesület korábban úgy döntött, hogy jelölőszervezetként nem indul a következő, októberben esedékes helyhatósági választáson, a taggyűlésen megtartott szavazáson azonban ellenszavazat nélkül úgy határoztak, hogy támogatják Kálmán Tibor polgármester-jelöltként való indulását, illetve további városépítő munkáját.

A jelenlévők ezután megvitatták a Kisgazdakör nyár végi, illetve őszi programterveit. Hamarosan egy száraztésztakészítő eseménnyel idézik meg a hagyományokat. Szeptemberben pedig a hagyományos szüreti felvonulás várja majd az érdeklődőket. Az összejövetel kötetlen beszélgetéssel zárult.

Mint ismert, néhány héttel ezelőtt Dankó Béla országgyűlési képviselő jelentette be, hogy Kálmán Tibor lesz a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje Békésen, majd a helyi Fidelitas is felsorakozott a város jelenlegi alpolgármestere mögé.

Tarkovács István

elnöke


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!