Ismét itt az ökumenikus imahét


2020. január 20-26 között tartják a békési egyházak a közös alkalmaikat. Hétköznap minden este hattól, hétvégén 17 órától tartják az istentiszteleteket mindig más és más helyszínen.

Ebben az évben a máltai keresztyének állították össze az imahét anyagát, amelynek mottója: "Nem mindennapi emberséget tanúsítottak irántunk…" (ApCsel 28,2)

Hétfőn a pünkösdi imaházban lehetnek együtt a keresztyének Jánk Alexandra református lelkész szolgálata mellett, kedden a Kegyelem Gyülekezet (Verseny utca) a házigazda Molnár Máté református lelkész szolgálata mellett. Szerdán a református gyülekezeti ház ad otthont a rendezvénynek, itt Bócsa Roland, a baptista gyülekezet lelkésze prédikál, csütörtökön pedig ugyancsak a reformátusoknál találkozhatunk (Simon Csaba adventista lelkész prédikál). A hagyományoknak megfelelően a pénteki istentisztelet a katolikus templomban lesz Katona Gyula református lelkipásztor szolgálatával. A szombati és vasárnapi alkalom a baptista imaházban lesz Krizsanyik Győző pünkösdi lelkész és Katona Gyula szolgálatával. Ez utóbbi istentisztelet a záró alkalom.

Az ökumenikus imahétről részletesen: http://meot.hu/index.php/2-uncategorised/232-imahet20200119


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!