| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Ételt és csomagot osztott a HétkrajcárForrás: Békés Tv Esemény időpontja: 2020 Május 23. ( Szombat )
Az adományokból működő Hétkrajcár Egyesület közel fél millió forint összegű támogatással segíti a rászoruló családokat.
A Hétkrajcár Gyermekélelmezési program már 9 éve működik Békésen. A melegételosztás a biztonsági követelményeket betartva a járvány ideje alatt is folytatódott a tanévben. Az Egyesület azt is érzékelte, hogy szükség van még további segítségre, hiszen sok család került nehéz helyzetbe ebben az időszakban. A fentiek orvoslására, helyi vállalkozók és magánszemélyek segítségével az elmúlt napokban a rászorulóknak további 150 darab hideg élelmiszer csomagot állítottak össze és osztottak szét. 

Az adományok összegyűjtésében, és az ételosztáson már az új elnök Izsó Gábor is segédkezett, aki Nagyné Hidvégi Mária egykori elnök asszonytól vehette át a megtisztelő munkát. Sajnos a leköszönő vezető az osztáson most nem tudott részt venni, de a jövőben is segíteni fogja a szervezet karitatív akcióit. A csomagok átadásánál Kálmán Tibor polgármester úr képviselte Békés Város Önkormányzatát. Köszönjük a támogatást a Csapó Pékségnek, a Reproform Kft.-nek, a Békésplaszt-Food Kft.-nek és a kedvezményes beszerzést Megyeri Gábornak és Nógrádi Nándornak, valamint a csomagolást a Békési Gazdasági és Szolgáltató Szociális Szövetkezet dolgozóinak.

Az Egyesület ebben az évben még egy alkalommal kíván hasonló csomagot osztani. Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=97526_etelt_es_csomagot_osztott_a_hetkrajcar" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?