Ballagás és Tanévzáró SZKIRG


Tájékoztató

Kedves Szülők!

 

Intézményünk tantestülete Önökkel együtt nagyon sajnálja, hogy a nyolcadikos és a végzős középiskolás diákjaink nem tudnak a hagyományos, megszokott módon búcsút venni, elballagni az általános iskolából és a középiskolából.

Bizonyára Önök is hallatták, hogy az Operatívtörzs pénteki (06.05.) sajtótájékoztatóján beszéltek az általános iskolai ballagás lehetőségéről:

„ Lehetővé teszik, hogy az osztályok megfelelő távolságtartással és higiéniás szabályok betartásával körbejárhassák iskoláikat, a nézők (szülők) ugyanakkor legfeljebb az iskolák udvarain lehetnek majd- jelentette ki Müller Cecília országos tiszti főorvos.”

A sajtótájékoztató után mi is mérlegeltük a lehetőségeinket, és úgy döntöttünk, hogy ebben a tanévben online/videó üzenetes ballagással köszönünk el ballagó tanulóinktól. Az online/videó üzenetes ballagás az intézmény honlapján és a Békésmátrixon lesz elérhető.

Megértésüket köszönjük.

Sajnos tanévzáró ünnepségünk sem lesz. A bizonyítványokat, elismeréseket osztálykeretben vehetik majd át a diákok (június 24 és 26. között). Az osztályszintű tanévzáró/bizonyítvány osztás időpontjáról és a helyszínéről az osztályfőnököktől kapnak tájékoztatást.

Ezúton is köszönöm segítő, támogató együttműködésüket.

 

 

2020. június 8.                               Üdvözlettel: Palatinus Pál, igazgató


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


szkirg