Új pénzintézet nyílt Békésen!


Őstermelőknek és vállalkozóknak ajánlanak kedvező lehetőségeket

A napokban nyitotta meg irodáját Békésen a Foldana Pénzügyi Zrt. a Rákóczi utca 3. szám alatt. Az új pénzintézet által kínált lehetőségekről dr. Balla Róbertet, tőkepiaci és banki szakjogászt, az igazgatóság – békési kötődésű – elnökét kérdeztük.

 

- Mit lehet tudni a Foldana Cégcsoportról?

- A Foldana Cégcsoportot 2008-ban alapították, zömében magyar, kisebb részben külföldi befektetők. Magyarország mellett Montenegróban van jelen. Több tevékenységgel foglalkozik, ezek közül kiemelném a hitelezést, faktoring, az ingatlanfejlesztést és ingatlanüzemeltetést. Magyarországon mintegy hatvan személyt foglalkoztat, a székhelye Budapesten található. A hét cégből álló cégcsoport egyik legfiatalabb tagja a Foldana Pénzügyi Zrt., amely 2017-ben jött létre és önálló pénzintézetként való működésre még abban az évben engedélyt szerzett a Magyar Nemzeti Banktól. Legfőbb tevékenységünk a faktoring és a hitelnyújtás mezőgazdasági őstermelőknek és vállalkozóknak. Első vidéki fiókunkat Békésen nyitottunk meg.

- Mivel állnak az ügyfelek rendelkezésére? Mi adja az önök egyediségét?

- Fő célcsoportunknak tekintjük a mezőgazdasági őstermelőket, a legkisebbeket is. A földalapú támogatások azonnali megelőlegezését végezzük, ami azt jelenti, hogy a hivatalos támogatási kérelem benyújtása után öt munkanapon belül folyósítjuk a támogatási összeget, szemben a többi bankkal, ahol ez a folyamat jellemzően sokkal hosszadalmasabb. A fedezet a követelés maga. A mi specialitásunk, hogy bármilyen kisösszegű földalapú támogatásnál rendelkezésre állunk ezzel a típusú előfinanszírozással, mi célcsoportunknak tekintjük tehát a kis- és közepes gazdálkodókat is.

- A vállalkozóknak miért és mikor érdemes megkeresni önöket?

- Másik termékünk a vállalkozói gyorskölcsön. Fedezet nélkül, öt munkanapon belül, maximum 3 millió forint erejéig azonnali forgóeszköz kölcsönt biztosítunk a hozzánk fordulóknak, elsősorban a likviditás biztosítására. A mi kamatunk a banki kamatokkal versenyképes, és fő előnye, hogy egy munkanapon belül elbíráljuk, és a szerződéskötés után azonnal folyósítjuk a hitelösszeget. A vállalkozóknak ezen gyorskölcsön mellett beruházási és egyéb hiteleket is nyújtunk, érdemes ellátogatni hozzánk és érdeklődni a részletekről.

- Hol található Békésen a Foldanát?

- Békésen, a Rákóczi utca 3. szám alatt hétköznapokon 9 óra és 17:30 óra között várják ügyintézőink az ügyfelek jelentkezését, illetve telefonon a +36/1-786-04-02 és +36/70-636-2805 számokon, e-mailen pedig a bekes@foldana.hu elérhetőségen.

A tájékoztatás nem teljes körű. A fentebb részletezett gyorskölcsön THM mértéke hitelbírálat függyvényében 9,8-18,8% között változhat. Termékek és szolgáltatások részletes feltételeit az aktuális kamatokat és díjakat a www.foldana.hu honlapon közzétett vonatkozó tájékoztatók tartalmazzák. Jelen ismertető kizárólag a figyelemfelkeltés célját szolgálja így nem minősül a Foldana Pénzügyi Zrt. részéről nyilvános ajánlattételnek vagy ajánlattételi felhívásnak. A Foldana Pénzügyi Zrt. a hitelbírálat jogát valamint a kondíciók módosításának jogát fenntartja. Kérjük a változásokat kisérje figyelemmel. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését kérjük tájékozódjon személyesen ügyfélszolgálatunkon és a www.foldana.hu honlapon közzétett vonatkozó üzletszabályzatokból, azok mellékleteiből és a vonatkozó hirdetményekből.

 

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!