| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Új pénzintézet nyílt Békésen!Forrás: Foldana pénzintézet békési irodaMegjelent: 2020 Augusztus 26. ( Szerda ) 09:26
Őstermelőknek és vállalkozóknak ajánlanak kedvező lehetőségeket

Fő célcsoportuk a mezőgazdasági őstermelők, a legkisebbek is.

A földalapú támogatások azonnali megelőlegezését végezik, ami azt jelenti, hogy a hivatalos támogatási kérelem benyújtása után öt munkanapon belül folyósítják a támogatási összeget, szemben a többi bankkal, ahol ez a folyamat jellemzően sokkal hosszadalmasabb. A fedezet a követelés maga.

Specialitásunk, hogy bármilyen kisösszegű földalapú támogatásnál rendelkezésre állnak ezzel a típusú előfinanszírozással, célcsoportjuk  a kis- és közepes gazdálkodók is!  

Békésen a Rákóczi utca 3. szám alatt hétköznapokon 9:00-17:30 óra között várják ügyintézőink az ügyfelek jelentkezését, illetve telefonon a +36-1-786-04-02 és +3670-636-2805 számokon, e-mailen pedig a bekes@foldana.hu elérhetőségen.

A tájékoztatás nem teljes körű. A fentebb részletezett gyorskölcsön THM mértéke hitelbírálat függyvényében 9,8-18,8% között változhat. Termékek és szolgáltatások részletes feltételeit az aktuális kamatokat és díjakat a www.foldana.hu honlapon közzétett vonatkozó tájékoztatók tartalmazzák. Jelen ismertető kizárólag a figyelemfelkeltés célját szolgálja így nem minősül a Foldana Pénzügyi Zrt. részéről nyilvános ajánlattételnek vagy ajánlattételi felhívásnak. A Foldana Pénzügyi Zrt. a hitelbírálat jogát valamint a kondíciók módosításának jogát fenntartja. Kérjük a változásokat kisérje figyelemmel. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését kérjük tájékozódjon személyesen ügyfélszolgálatunkon és a www.foldana.hu honlapon közzétett vonatkozó üzletszabályzatokból, azok mellékleteiből és a vonatkozó hirdetményekből.

 

   


Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=98340_uj_penzintezet_nyilt_bekesen" width="650" height="430">

Figyelmeztetés ikon
BékésMátrix fizetett reklám!
Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?