Ifjú párok! Esküvői táncoktatás!


Egy tánccal tegyétek emlékezetessé a nagy napot! Berti és Brigi mindenben segít!

Napjainkban az esküvői nyitótánc tradícióvá vált a lakodalmakban, hiszen ez az első alkalom, amikor az ifjú pár férj és feleségként együtt táncolhat. Az ünnepség első tánca a hagyományok szerint őket illeti.

Kis Bertold és felesége, Sódar-Kis Brigi vállalkozása ebben segíti az esküvőre készülő párokat Békés megyében!

 

- Az esküvői táncoktatás ötlete akkor merült fel bennünk, amikor a körülöttünk élő baráti párok sorra megházasodtak és szerettek volna szép zenére, megkoreografált táncot előadni a nagy napjukon.

 

Úgy gondoljuk, hogy a mi oktatási stílusunk azért áll közel a párokhoz, mert minden alkalommal ketten vagyunk jelen, így meg tudjuk mutatni a koreográfia összes lépését, emelését, valamint egyszerre tudunk foglalkozni a férfi és a női szerepek elemeinek kidolgozásával. Ez a mi sajátosságunk – mondja a fiatal házaspár.

Így született meg a B&B esküvői táncoktatás – Békéscsaba ötlete és kezdődött meg a koreográfiák gyártása a 2020-as esküvőszezonban. A párosok leggyakrabban esküvői nyitótáncként az angol-, vagy bécsi keringőt választják, azonban vannak, akik konkrét zenei elképzeléssel érkeznek és erre készül el a koreográfiájuk, melyek összeállításában a házaspár mindig az egyediségre törekszik.

- A koreográfiák betanulási ideje természetesen nem minden párnál egyforma. Általában egy 2-3 perces nyitótánchoz 5 alkalommal kell találkoznunk a házasulandó párral. Az órák Békéscsabán kerülnek megtartásra, előre egyeztetett időpontban, amely akár hétvége is lehet. Ezen felül minden párosunkat elkísérünk az esküvő előtti napon a helyszínre, ahol élesben tudjuk elpróbálni a koreográfiát. Megnézni, hogy az esetleges emelésekben nem okoz e akadályt egy-egy lelógó dekoráció, valamint ekkor már általában a szoknyák abroncsa is a menyasszonyok rendelkezésére áll és el tudjuk oszlatni a félelmeket, amit a nagy ruha gondolata okoz. – meséli a közös gyakorlások felépítését a pár.

Ha szeretnétek egy maradandó emlékkel meglepni a vendégeket, Berti és Brigi a csodás zenékkel és koreográfiákkal várják a házasulandó párokat Békés megye területéről!

Tel: 06 30 490 3126 


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!