A legkisebbeknek vittek ajándékot


A pandémiás helyzet alatt sem tétlenkednek a Békési Fiatalokért Egyesület tagjai. A napokban két helyi bölcsőde gyermekeit lepték meg jelképes ajándékkal Mikulás-nap alkalmából.

Fontosnak tartjuk, hogy az ünnepek közeledtével kicsit jobban odafigyeljünk egymásra és a legkisebbekre is gondoljuk. - nyilatkozta hírportálunknak Kenyeres-Zsebics Emőke, az egyesület alelnöke.

A Békési Fiatalokért Egyesület örömmel csatlakozik különböző karitatív akciókhoz így, például az "Egy tábla szeretet"  kezdeményezéshez is. Ezenfelül folyamatosan keresi azokat a  lehetőségeket ahol mosolyt csalhatnak a fiatalok arcára. 

Idén a legkisebbekre esett a választásuk. A város két bölcsődéjének 104 kisgyermekét lepték meg Mikulás-napja alkalmából egy-egy csokoládé mikulással és egy-egy naranccsal. 

Számunkra az is fontos, hogy honnan szerezzük be a megvásárolni kívánt élelmiszereket. Mindenképpen a helyi vállalkozókat is szeretnénk ezzel támogatni, népszerűsíteni - mondta hírportálunknak a szervezet elnöke. Serfecz Dávid elmondta, hogy megkeresték Nógrádi Nándort, a Csoma Élelmiszer és Vegyesbolt tulajdonosát, aki meghallva az akció mögötti nemes szándékot, önként ajánlott fel 104 darab csokoládémikulást. Ezt kiegészítve még egy-egy darab narancsot vásároltunk az egyesülettel - tette hozzá az elnök.

Csökmeiné Kulcsár Márta, a Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde Földvár Tagbölcsőde vezetője elmondta, hogy nagyon örülnek a támogatásnak, hiszen még nem kaptak ilyen fajta felajánlást. A gyermekek december 7-én fogják megkapni a Mikulás-napi ajándékot.


Képaláírás: Kenyeres-Zsebics Emőke alelnök, Csökmeiné Kulcsár Márta bölcsődevezető és Serfecz Dávid elnök az átadott ajándékokkal.


Fotó: Gazsó János

 


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


mikulás