info@bekesmatrix.hu +36 (20) 9 351 683 bekesmatrix

Áldozatos munkájukért köszönet!


Ezzel a mondattal kezdte beszélgetésünket a Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő igazgatója Erdélyi Imola Erzsébet, az egészségügyi dolgozóinak helytállásáról szóló interjúnk alkalmával.

Nem volt könnyű év az idei a Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő járóbeteg szakellátásának életében. Ennek ellenére elismerést érdemlő eredményeket értek el, hozták az elvárható teljesítményeket a betegellátás során – mondta hírportálunknak az igazgató.

- 2020. március óta küzdünk a COVID-19 vírus veszélyeztetése miatt a betegellátásunk biztosításáért, minden nehézség ellenére folyamatos betegellátást biztosítottunk a Békési Járás lakosságának. Nagy érdem ez annak fényében, hogy mindeközben dolgozóink jelentős része is megfertőződött, emellett 2 kollegánk részt vett a városi intézmények szűrésében is.

- Ennek ellenére összefogással, átcsoportosításokkal megoldottuk feladatainkat, köszönet és tisztelet ezért minden dolgozónak, elsősorban a közvetlen betegellátásban részt vevőknek! - hangsúlyozta Erdélyi Imola Erzsébet igazgató, aki szólt arról is, hogy az idei évben a járványügyi helyzet miatt nem lesz évértékelő intézeti értekezlet és elmarad a hagyományos karácsonyi év végi vacsora is.

- A vírus helyzet miatt jelentősen lecsökkent a betegszámunk, sokan visszamondták az előre egyeztetett időpontokat. Ugyanakkor az intézet járóbeteg szakellátása éves szinten nem veszteséges és a pénzügyi helyzete is stabil – zárta beszélgetésünket az igazgatóasszony.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!