Bemutatkozik a Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde - Bóbita Integrált Tagóvoda


Intézményünk Békés város legújabb óvodája. Az épületben 5 csoportban látjuk el 125 gyermek nevelését.

Óvodánk integráló intézmény, ami azt jelenti, hogy ellátjuk olyan gyermekek nevelését is, akik valamilyen területen lemaradást mutatnak. Ehhez külön fejlesztőszoba, nagy tornaterem és számos fejlesztőeszköz áll a szakembereink rendelkezésére.

Az épületünk tágas és világos, minden igényt kielégítő. A csoportszobák mindegyikében galéria található, így még több hely szolgálja az önfeledt játékot. Büszkeségünk a közel 200 m2-es aulánk, amely nagyobb rendezvények megtartása mellett egész évben játszóházként funkcionál.

Csoportjaink kialakításánál törekszünk, hogy azonos életkorú gyermekek kerüljenek egy közösségbe. Idén a Süni csoport nagyjai átadják helyüket 25 érkező kiscsoportos korú gyermeknek, ahol Barócsi Attiláné Ildikó óvó néni és Bihari Rebeka óvó néni várják őket. A segítő dajka nénijük a mindig mosolygós Kisné Vámos Ilona lesz. Hozzájuk a legfiatalabb leendő óvodásaink kerülnek.

A Margaréta csoportunkban már 2020-ban elkezdték az óvodát a legkisebbek, akik közül legtöbben négy évig fognak járni intézményünkbe. Hozzájuk várja a legidősebb 17 jelentkező kiscsoportost Kálmánné Kolarovszki Zsuzsanna óvó néni, Puskásné Hégely Ildikó óvó néni és Pappné Bimbó Éva dajka néni.

Amennyiben a férőhelyünk ebben a két csoportban nem lenne elegendő, úgy a többi csoportba helyezzük el a hozzánk érkező gyermekeket.

 

Urbancsekné Sebestyén Marianna tagóvoda vezető

Tételek: 1 - 20 / 30 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


bemutatkozás