Tata város polgármesterével tárgyalt a békési képviselő


Mucsi András békési önkormányzati képviselő, a Humán és Szociális Bizottság elnöke Michl Józseffel, Tata város polgármesterével tárgyalt a két település lehetséges együttműködéséről.

A békési képviselő elmondta: Michl József a Kereszténydemokrata Néppárt tagja, így a pártból ismerik egymást. A városvezető a találkozásuk alkalmával bemutatta városát, valamint a fejlesztéseket, amelyek az elmúlt években történtek Tatán. Mucsi András meghívta a polgármestert és csapatát Békésre, hogy megismerkedjenek városunkkal, valamint a környékkel.

Az együttműködés elsősorban a turizmus és a civil szervezetek szintjén történhet meg. Tatán és Békésen is működik kajak-kenu egyesület, fúvószenekar, német nemzetiségi önkormányzat, református gimnázium és gyülekezet, hogy csak néhány dolgot említsünk. Tata és Békés is érdekelt a turizmus további fejlesztésében, így a két város lehetőséget nyújt a másiknak a bemutatkozásra, a pihenési és turisztikai lehetőségek reklámozására.

Mucsi András átadta a polgármesternek a Békést bemutató anyagokat, aki ezeket örömmel fogadta és ígéretet tett, hogy hamarosan felkeresi városunkat. A képviselő hangsúlyozta, hogy minden városi képviselő kötelessége, hogy a saját politikai kapcsolatait megmozgassa annak érdekében, hogy minél több turista keresse fel Békést.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!