info@bekesmatrix.hu +36 (20) 9 351 683 bekesmatrix

Naptár

Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)
 • Bóbita ovisok a rendkívüli időszakban!
  Időpont: 2020 Május 1. ( Péntek ) 08:00
  A Békési Kistérségi Óvodákban a rendkívüli munkarendi időszakban minden dolgozó azon fáradozott, hogy a járványidőszak végéhez közeledve teljesen felkészülve fogadjuk a gyerekeket. A Bóbita Óvodában is lázasan folyt a munka. Elvégeztük az épület -és benne minden tárgy és játék- teljes fertőtlenítését, felújítottuk az udvari játékokat, szertárakat rendeztünk, eszközöket rendszereztünk. Lázas szalagmunkában maszkokat varrtunk az Önkormányzat számára, besegítettünk a Dánfoki Üdülőpark rendezésébe és mindezek mellett óvodánk is megújult. Az aulában körbe burkolat került a falakra és a bejáratot eső ellen védő tetőszerkezettel láttuk el. Felváltva foglalkoztunk az ügyeletbe járó gyermekekkel, az otthon maradókat pedig folyamatosan digitális anyagokkal láttuk el. Gondoltunk azokra is, akik nem a saját óvodánk gyermekei, számukra Bóbita Híradó néven nyilvános oldalon küldtük az ötleteket. Ezúton köszönjük mindenkinek az összefogást, a segítő munkát és a sok jó szót, ami irányunkba érkezett!
 • Sikeres volt a vadállomány-gyérítés
  Időpont: 2020 Május 28. ( Csütörtök ) 15:04
  A belterületen elszaporodott őzállomány bakjait gyérítették a Szécsénykerti városrészben az elmúlt héten. Az ottani ingatlantulajdonosok, termelők mindennapjait és terményeit régóta dézsmálják az elszaporodott őzek.
 • Kibővített, megújított bútorkészlet vár a BÉ-Kis -nél!
  Időpont: 2020 Május 28. ( Csütörtök ) 09:02
  Ahol minden nap érdemes szétnézni! BÉ-KIS Bútor, Békéscsaba, Lázár u.2.
 • DAREH Tájékoztató
  Időpont: 2020 Május 28. ( Csütörtök ) 15:25
  Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. június 2-ától a központi ügyfélszolgálati irodánkban, és a kihelyezett ügyfélszolgálati pontokban a személyes ügyfélfogadást a korábban megszokott rend szerint biztosítjuk.
 • Megemlékezés a trianoni békeszerződés alkalmából
  Időpont: 2020 Május 28. ( Csütörtök ) 16:45
  1920. június 4-én súlyos csapás érte Magyarországot. A Trianonban aláírt békeszerződés értelmében az ország elvesztette területének több, mint 2/3-át, lakosságának felét. Ezen tragikus esemény alkalmából megemlékezést tartunk Békésen, a Honfoglalás téren 2020. június 4. (csütörtök) 19:00 órától.