Naptár

Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)
 • Áprilisban Békésre érkezik a Fehérlaposok című rockopera
  Időpont: 2022 Április 22. ( Péntek ) 19:00
  A Déryné Program támogatásával, a Magyarock Dalszínház előadásában, 2022. április 22-én 19:00 órától a Békés Városi Kulturális Központban kerül színpadra Másik Lehel és Vizeli Csaba: Fehérlaposok című rockoperája.
 • Szezonnyitó zenés - táncos vacsora est lesz a Nagyház Pinceborozóban
  Időpont: 2022 Április 22. ( Péntek ) 18:00
  Szervező: Békési Kishajó Kikötő támogató csoport.
 • Szabadtéri, múltidéző kiállítás megnyitó
  Időpont: 2022 Április 22. ( Péntek ) 10:00
  Átadták a Békési Nosztalgia csoport által életre hívott szabadtéri kiállítóhelyeket Békésen a Múzeum közben.
 • A Föld napja
  Időpont: 2022 Április 22. ( Péntek )
  A Föld napja április 22.
 • KÉTNAPOS SZAKMAI NAP A BÉKÉSI DR ILLYÉS SÁNDOR EGYMI-BEN
  Időpont: 2022 Április 20. ( Szerda ) 09:30
  2022.04.20-án és 04.21-én Békésen a Dr. Illyés Sándor EGYMI-ben ismét fantasztikus dolgoknak lehettünk részesei. Megálmodtuk és megrendeztük 2 napos szakmai programunkat. Köszönjük a Gyulai Tankerületi Központ igazgatójának, Teleki-Szàvai Krisztinának, a Békéscsabai Pedagógiai Oktatási Központ főosztályvezetőjének Nóra Simon -nak, Békés város polgármesterének, Tibor Kálmán, a Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola igazgatójának, Békés város kulturális tanácsnokának Julianna Deákné Domonkos-nak a megtisztelő jelenlétét a megnyitó rendezvényen. Az 1. nap órabemutatókat tartottak a kollégák, szekcióüléseken vehettek részt az érdeklődők, akik közel 100-an jelentek meg. Megvalósítottuk 2. Bázisintézményi jó gyakorlatunkat az óvodai kutyás foglalkozásokkal, valamint az autizmussal élő fiatalok készségfejlesztő iskolai képzésével kapcsolatban. Olyan kitűnő előadókat, fantasztikus szakembereket hallgathattak a kollégák, mint Szelekovszky Noémi, Rideg András, Kovács Tünde, Gionné Kertész Julianna Fazekasné Dr. Fenyvesi Margit, Farkas Mária, Puskás Krisztina és Csepregi András. Köszönjük szépen az Aktív Mancsok Egyesületének, Gulyás Péternek és Gulyás Biankának a támogatását, részvételét. Velük közösen a Richter Anna díj pedagógus kategória győzteseként hamarosan elkezdjük a nyári táborunk szervezését is. Köszönjük szépen a vendég kollégáknak, hogy még Pécsről és Bajáról is eljöttek. A visszajelzések mindenki részéről abszolút pozitívak voltak. Legközelebb ismét szeretettel várunk mindenkit.
 • Már lehet nevezni a II. Körös-körül Jótékonysági Futóversenyre
  Időpont: 2022 Április 10. ( Vasárnap ) 08:00
  A Békési Fiatalokért Egyesület és a Békési Diákok Atlétikai Clubja ismét közös, jótékonysági futást szervez a várossá nyilvánítás 49. évfordulójának alkalmából.
 • Harminc kép a múltból
  Időpont: 2022 Április 22. ( Péntek ) 11:19
  Átadták a Békési Nosztalgia csoport által életre hívott szabadtéri kiállítóhelyeket a Múzeum közben.
 • NYERJ ANYÁK napjára egy kezelést anyukádnak!
  Időpont: 2022 Április 22. ( Péntek ) 08:34
  Lepd meg valami különlegessel, nyerd meg Diától a kezelést!
 • Bizottsági látogatás a békési a napközi otthonokban.
  Időpont: 2022 Április 22. ( Péntek ) 08:49
  A Békés Városi Szociális Szolgáltató Központ Szarvasi és Dózsa utcai idősek napközi otthonába látogattak a képviselők és bizottsági tagok.