Naptár

Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)
 • Április 29-én lesz a horgász Körösvidéki Sulikupa Békésen
  Időpont: 2023 Április 29. ( Szombat ) 06:00
  A Körösvidéki Sulikupa a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége által 2015-ben életre hívott rendezvénysorozat.
 • Azbej Tristan államtitkár tart előadást Békésen
  Időpont: 2023 Április 12. ( Szerda ) 17:00
  A Békési Szentháromság Plébánia Egyházközsége sok szeretettel meghívja Önt és kedves családtagját a „Békési Polgári Esték” előadássorozatának utórendezvényére a római katolikus plébánia közösségi termébe
 • Kapkodd a lábad országos verseny
  Időpont: 2023 Március 23. ( Csütörtök ) 09:05
  A Fogyatékosok Országos Diák-Verseny-És Szabadidősport Szervezete minden évben megrendezi a „Kapkodd a lábad!” sor-és váltóverseny felmenő rendszerű Diákolimpiai versenyét. A 10-12 éves tanulókból válogatott 10 fős csapatok a megadott 15 feladatból kisorsolt 6-8 feladat végrehajtásával döntik el a helyezéseket és a továbbjutást. Az országos döntőn a vármegyei versenyek győztesei vehetnek részt. A Dr. Illyés Sándor Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, Kollégium és EGYMI rendezte meg a vármegyei döntőt 2023. 03. 23 - án iskolánk tornatermében. A versenyen csapatunk meggyőző teljesítménnyel bejutott az országos döntőbe. Második helyen Békéscsaba, harmadik helyen Gyula csapata végzett. Izgatottan vártuk a döntő napját. Hosszú éveken keresztül Békés képviselte vármegyénket az országos döntőkön, de valahogy mindig picin múlott az éremszerzés. Január óta kitartóan és rendszeresen készültünk erre a versenyre, és a vármegyei döntő megnyerése után a csapat fő célja a döntőn való éremszerzés volt. Minden esélyünk meg is volt rá, a befektetett munka és a gyerekek ügyessége láttán. 2023. március 23-án került megrendezésre a FODISZ XXI. „Kapkodd a lábad!” játékos sor - és váltóverseny Országos Diákolimpiai Döntője Szolnokon a FÉS szervezésében. A rendezvénynek a Szolnoki Véső úti Sportközpont adott otthont. Kilenc vármegyéből érkeztek csapatok a játékos sportversenyre. Ábel István, a Szolnoki Véső úti Sportközpont igazgatóhelyettese köszöntötte a versenyzőket. A játékos sor- és váltóverseny 8 feladatát tanulóink kiválóan teljesítettek. A három legeredményesebb csapat állhatott a dobogóra: I. helyezett: Dr. Illyés Sándor EGYMI – Békés II. helyezett: Új Út EGYMI - Tata III. helyezett: Józsefvárosi EGYMI – Budapest A Szolnoki Tankerületi Központ igazgatója, Szutorisz-Szügyi Csongor és a FODISZ ügyvezető elnöke, Toponáry Gábor adta át a jól megérdemelt érmeket. A Dr. Illyés Sándor Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, Kollégium és EGYMI Békés, Országos Diákolimpia Döntő bajnok csapatának résztvevői: Burai Lorenzó, Lévai Nándor, Sulák Gyula. Sztojka Csilla, Radics Márk, Rácz Kiara, Rákosi Bertalan, Soós Kristóf, Nyéki István, Rékasi Klarissza. Felkészítő testnevelők: Hegedűs Ferenc, Reszelő Zoltán.
 • Országos harmadik helyezést ért el a Szegedi diákja Patkás Barbara
  Időpont: 2023 Március 23. ( Csütörtök ) 15:40
  A Szegedi Kis István Református Intézmény ötödikes tanulója a VIII. Stylus Szépírási Versenyen indult, melynek döntője Vésztőn került megrendezésre.
 • Húsvéti sonkák Túritól!
  Időpont: 2023 Március 23. ( Csütörtök ) 14:59
  Készüljön velünk az ünnepre!
 • Ballagási előrendelés a Kirából!
  Időpont: 2023 Március 23. ( Csütörtök ) 15:12
  Jönnek az iskolai ballagások! Rendeld előre időben a sültes tálakat, vagy kívánság szerint egyéb ételeidet! Ajánlatunk:
 • A képviselő-testület döntéseiről tájékoztatott a polgármester
  Időpont: 2023 Március 23. ( Csütörtök ) 14:19
  Éves beszámolókat fogadtak el, döntöttek a város születésnapján átadásra kerülő díjakról.