Naptár

Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)
 • Dánfokon köszöntötte kiválóságait a Szegedi
  Időpont: 2023 Július 9. ( Vasárnap ) 18:33
  A tanévben kimagasló versenyeredményeket elért, országos, európai és világversenyeken kiválóan teljesítő diákokat köszöntötte a Békési Református Egyházközség fenntartásában működő Szegedi Kis István Református Gimnázium, Technikum, Általános Iskola és Kollégium.
 • KÉPEKBEN: Ilyen volt júliusi FröccsGödör
  Időpont: 2023 Július 9. ( Vasárnap ) 13:04
  A Békési Fiatalokért Egyesület által szervezett FröccsGödör rendezvényen készült fotókból válogattunk:
 • Ibrány városrész története röviden
  Időpont: 2023 Július 9. ( Vasárnap ) 15:35
  Mucsi András szűkebb lakókörnyezete és önkormányzati választókerülete, Ibrány és Ó-Hatház történetének érdekes részleteit mutatja be új sorozatában, mely a közösségi oldalán és hírportálunkon is követhető lesz. A második részben Ibrány városrész története olvasható.
 • Vár a nyár - Óvodások a békési fürdőben
  Időpont: 2023 Július 9. ( Vasárnap ) 16:24
  A meleg beköszöntével minden óvoda egy-egy látogatást tehet az élményelemekkel gazdagított gyermekmedencénél, amit a mai napon a Csillagfürt Református Óvoda apróságai vehettek birtokba.
 • Vidék Bajnokság záró napján is dobogós eredmények
  Időpont: 2023 Július 9. ( Vasárnap ) 16:33
  Szombaton délelőtt a 2000 méteres futamok következtek a faddi pályán. A Békési Kajak-Kenu Club több versenyzője már rutinosan vette az akadályokat, de több fiatalnak az első versenye volt. Ezen a napon is – az előző napokhoz hasonlóan - többen vívták ki az országos bajnokságon való indulást. Gratulálunk a versenyzőknek és felkészítőjüknek!