A közelgő Gyulai Pálinkafesztivál alkalmából interjút készítettek Békési Zoltánnal, a Békési Pálinka Zrt. tulajdonosával és Bora Imre fesztiváligazgatóval.
Többszáz éves békési recept alapján, szilvalekvárral a Csapó Pékség manufaktúrájában készül ez a hagyományos, hájas-leveles tésztás finomság, amely számos vásárdíj és elismerés mellett már a Magyar Kézműves Remek díjat is kiérdemelte!
Hét féle kürtős kalács, kenyérlángos, minifánk, forralt bor, csavart krumpli, puncs és tea a karácsonyi díszbe öltözött Gödörben! Nem kell fagyoskodni, újra van fedett melegedő is! Mindenkit várnak egy kis karácsonyi hangulatra a hét minden napján!
MÉG KÉT NYÁRI HÉTRE LEHET JELENTKEZNI! Kedves szülők, kedves gyerekek! 2023 nyarán is kézműves foglalkozásokra vár szeretettel minden alkotó kedvű gyermeket Kis Anikó a békési fazekas!