Bemutatkozik a Hunyadi téri tagóvoda.


Megjelent: 2021 Március 2. ( Kedd ) 08:36
Módosítva: 2021 Március 2. ( Kedd ) 10:21
A Hunyadi téri Tagóvoda Békésen a Hunyadi tér 1/1. szám alatt található. Az óvoda épülete 2019-ben felújításon esett át, így egy kellemesebb, szebb környezetben várjuk kicsi ovisainkat.

Az intézmény két csoportos, a Süni csoportos óvó nénik: Nyeste Ágnes Anita /Ági néni/, és Sávoltné Kelemen Tímea /Timi néni/, a dajka nénink Baji László Zoltánné / Ica néni/. Ági néni fiatalos, lendületes mentalitása, valamint Timi néni a szakmában eltöltött gyakorlati évei teszik sikeresebbé és boldogabbá a kis ovisok mindennapi életét.

Az óvó nénik közül az óvodapedgagógus diploma mellett, Timi néni fejlesztő pedagógus szakvizsgával rendelkezik. A Margaréta csoportban Gyarakiné Bajka Edit / Editke néni/, és Dobó Márta / Mártika néni/, valamint Csapó Erzsébet /Böbi néni/ dajka néni személyes varázsa, nyugodtsága és magas szakmai tudása teremti meg az ovisok és szüleik számára biztonságot nyújtó kellemes légkört. Az óvoda konyhájában Surmanné Szabó Andrea alázatos és szorgalmas munkája teszi lehetetővé, hogy a kicsik asztalára az étel időben és a legnagyobb rendben kerüljön. Az óvoda körüli karbantartó feladatokat Szabados Szilárd bácsi látja el.

A csoportok vegyes életkorúak, a kis csoportlétszám családiasabbá varázsolja az intézményt a gyermekek számára. A gyermekek fejlesztésében segítségünkre van egy fejlesztőpedagógus, egy gyógypedagógus és egy logopédus, mely foglalkozások megvalósítása általában az óvodában található tornaszobában zajlik. Tornaszobánk jól felszerelt különböző készség és képesség fejlesztő játékokkal. Nagyon fontosnak tartjuk a gyermekek zenei és mozgásos fejlesztését, ezért a tehetséges nagyokat Gyermektánc tehetségműhelyben is foglalkoztatjuk.

Hétköznapokon megünnepeljük, a gyermekek szüli és névnapját, ezzel is családiasabb hangulatot teremtve az óvodai életbe. Ezen kívül számos jeles napot meg szoktunk ünnepelni, mint például: Autómentes nap, amikor mindenki biciklivel, gyalog jön óvodába, és az eseményhez kapcsolódó játékokat játszunk, sétát teszünk óvodánk körül. A Takarítási Világnap, ekkor a gyerekek segítségével rendezzük az óvodánkat és környékét. Ezen kívül az Állatok Világnapját, a Nemzetközi Gyaloglónapot és a Márton napot is ünnepeljük óvodánkban.

Óvodánk hatalmas udvarral is rendelkezik, melyen találhatóak különböző mozgásfejlesztő eszközök, mint, csúszda, hinta, trambulin stb. Esős idő esetén is megoldható a gyermekek friss levegőn való időtöltése, hiszen betonos udvarrészünk lehetőséget biztosít a mozgásra, játékra rossz idő esetén is.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk kedves kis óvodánkba!

 

Sávoltné Kelemen Tímea megbízott tagóvoda vezető

 

 

Tételek: 1 - 20 / 30 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


bemutatkozás