Várkonyi Bistro & Bar Gyula - minőségi különlegességek a fürdővárosban


Megjelent: 2021 November 29. ( Hétfő ) 14:39
Módosítva: 2023 Február 7. ( Kedd ) 15:33
A Várkonyi Bisztró és Bár Gyula város egyik legkedveltebb vendéglője. Kellemes környezet, kedves és színvonalas kiszolgálás, páratlan íz élmény …

Ételeik nem csak szakácsaiknak, hanem a friss alapanyagoknak is köszönhető, a húsokat és a zöldségeket egyaránt helyi kereskedőktől szerzik be, frissen, minden nap. A gazdag, hagyományos magyar konyha ízeit, és a modern, nemzetközi konyha fogásait is kínálják.

A levesek közt megtaláljuk az Újházi-tyúkhúslevest vagy az alföldi gulyás­levest is, aki a halat szereti, kérhet bőrén sült ropogós lazacot vagy egészben sült, vajjal locsolt pisztrángot. Van mediterrán csirkesteak és sült kacsacomb is. Mindenféle rántott hús rendelhető, még gyulai kolbásszal töltött is. Szezonális fogások, kímélő ételek, és a gyerekek kedvencei is az étlapon.

A bárban a Caffè Vergnano egyedülálló kávékülönlegességei, a rövid italok széles választéka, a békéscsabai Árpád Pálinkaház teljes termékskálája, sőt, az étterem saját pálinkája is szerepel az itallapon. A minőségi borok kedvelői is megtalálhatják számukra a megfelelő nedűt, a több mint 24 féle bort kínáló borlapról. Továbbá frissen csapolt sörök, valamint koktél - és limonádékülönlegességek is várják kedves vendégeket.

Az utcafrontra és a belső udvarra is nyílik terasz, amely még hangulatosabbá teheti az ott töltött időt, ha ott fogyasztjuk a rendelt finomságokat.

Ha kicsit mást és többet kívánsz a megszokottnál, keresd a Várkonyit Gyulán, a Kossuth utcára kanyarodva a vár felé …

A gyulai Várkonyi Bisztró és Bárt indulása után néhány hónappal a gasztronómiai szakértők Magyarország 50 legmegfizethetőbb éttermei közé választották!

ÉTLAP

NAPI AJÁNLAT

Cím: 5700 Gyula Kossuth Lajos utca 14.

Asztalfoglalás: (66)630-324

E-mail: kapcsolat@varkonyibisztro.hu

Nyitvatartás: hét-csüt: 10:00-22:00

pén-szo: 10:00-01:00

vas: 10:00-22:00

VÁRKONYI BISZTRÓ ÉS BÁR

VÁRKONYI A FACEBOOKON

LEGYEN A VENDÉGÜNK A 2022. szeptemberében átadott VÁRKONYI APARTMANBAN IS! Szállodai minőségű szállás Gyulán! 

MEGFIZETHETŐ ÁRAK*

A gyulai Várkonyi Bisztró és Bárt indulása után alig három hónappal a gasztronómiai szakértők magyarország 50 legmegfizethetőbb éttermei közé választották be!

Írta: Arató Tamás

Felhasznált források: varkonyibisztro.hu facebook.com/varkonybisztro

(X) Reklám

Tételek: 1 - 20 / 26 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!