Újra nyitva a Várkonyi Bistro & Bar Gyulán!


Megjelent: 2021 Május 5. ( Szerda ) 10:25
Módosítva: 2021 Május 5. ( Szerda ) 14:41
Természetesen minden egészségügyi előírás betartása mellett. Az udvari kerthelyiségünkben és az utcafronti teraszunkon is helyben tudtok fogyasztani, ugyanakkor az ételek elvitelére is van lehetőség!

Várkonyi Bisztró és Bár Gyula város egyik legkedveltebb vendéglője. Kellemes környezet, kedves és színvonalas kiszolgálás, páratlan íz élmény …

Ételeik nem csak szakácsaiknak, hanem a friss alapanyagoknak is köszönhető, a húsokat és a zöldségeket egyaránt helyi kereskedőktől szerzik be, frissen, minden nap. A gazdag, hagyományos magyar konyha ízeit, és a modern, nemzetközi konyha fogásait is kínálják.

A levesek közt megtaláljuk az Újházi-tyúkhúslevest vagy az alföldi gulyás­levest is, aki a halat szereti, kérhet bőrén sült ropogós lazacot vagy egészben sült, vajjal locsolt pisztrángot. Van mediterrán csirkesteak és sült kacsacomb is. Mindenféle rántott hús rendelhető, még gyulai kolbásszal töltött is. Szezonális fogások, kímélő ételek, és a gyerekek kedvencei is az étlapon.

A bárban a Caffè Vergnano egyedülálló kávékülönlegességei, a rövid italok széles választéka, a békéscsabai Árpád Pálinkaház teljes termékskálája, sőt, az étterem saját pálinkája is szerepel az itallapon. A minőségi borok kedvelői is megtalálhatják számukra a megfelelő nedűt, a több mint 24 féle bort kínáló borlapról. Továbbá frissen csapolt sörök, valamint koktél - és limonádékülönlegességek is várják kedves vendégeket.

Az utcafrontra és a belső udvarra is nyílik terasz, amely még hangulatosabbá teheti az ott töltött időt, ha ott fogyasztjuk a rendelt finomságokat.

Ha kicsit mást és többet kívánsz a megszokottnál, keresd a Várkonyit Gyulán, a Kossuth utcára kanyarodva a vár felé …

A gyulai Várkonyi Bisztró és Bárt indulása után néhány hónappal a gasztronómiai szakértők Magyarország 50 legmegfizethetőbb éttermei közé választották!

ÉTLAP

NAPI AJÁNLAT

Cím: 5700 Gyula Kossuth Lajos utca 14.

Asztalfoglalás: (66)630-324

E-mail: kapcsolat@varkonyibisztro.hu

Nyitvatartás: hét-csüt: 10:00-22:00

pén-szo: 10:00-01:00

vas: 10:00-22:00

VÁRKONYI BISZTRÓ ÉS BÁR

VÁRKONYI A FACEBOOKON

MEGFIZETHETŐ ÁRAK*

A gyulai Várkonyi Bisztró és Bárt indulása után alig három hónappal a gasztronómiai szakértők magyarország 50 legmegfizethetőbb éttermei közé választották be!

Írta: Arató Tamás

Felhasznált források: varkonyibisztro.hu facebook.com/varkonybisztro

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


gyula gasztronómia