Varga Viktor is Az Én Hangom zsűrijében!


A Vastag testvérek mellett Varga Viktor is ott lesz a nívós békési tehetségkutatón! Idén 14. alkalommal kerül megrendezésre „Az Én hangom” énekverseny!

A jelentkezési határidő még nem zárult le, de máris szép számmal szeretnék megmérettetni magukat az ország több pontjáról. Nyíregyházáról, Bajáról, Zalaegerszegről, Dunaharasztiból, Pécelről, Deszkről és a megye több pontjáról érkeztek jelentkezések. Az előválogató 2012. április 14-én (szombat) 10.00 és 15.00 órától, míg a döntő április 29-én (vasárnap) 18.00 órától kerül megrendezésre.

A végső megmérettetésen a 15 döntőbe jutott énekest profi fény és hangtechnikával várjuk a békési Kecskeméti Gábor Kulturális Központ nagytermében. Az izgalmakkal teli verseny végén - mely több mint 3 óra lesz – a zsűri tagjai közül néhányan szintén színpadra lépnek majd 1-1 dal erejéig.

Országos hírű zsűrit sikerült megnyernünk-e jeles eseményre 2012-ben is:

Molnár Lászlót (a Musical Színház igazgatóját), Vastag Tamást és Vastag Csabát (énekeseket, az X-Faktor felfedezettjeit), Szabó Zét (zenei producert), Subosits Tamást (esztétát), Tomit (az Anti Fitnessből), Steinkohl Erikát (színésznőt), Pocsaji Ildikót (énektanárnőt, a békési Városi Színjátszó Stúdió vezetőjét és a Karády Katalin Alapítvány művészeti vezetőjét), Izsó Gábort (Békés város polgármesterét), Hevesi Imrét (zenészt), D. Nagy Lajost (a Bikini zenekar frontemberét) Varga Viktort (énekest).


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!