Mi az: ideális és stílusos társ a városi közlekedésben, ami


garantáltan Önre irányítja a többiek figyelmét?

Mi tudjuk: VOLKSWAGEN POLO CITY

Ki ne álmodott volna már egy gyors, kedvező fogyasztású és jutányos árú városi autóról, ami ideális társa lehet bármelyikünknek, aki gépjárművét legfőképp urbánus környezetben használja?

Erre a célra tökéletesen megfelel legújabb, akciós Porshe Bank finanszírozással elérhető modellünk, a VOLKSWAGEN POLO CITY.

Az autó szériafelszereltségének része többek között a Connectivity csomag, ami lehetővé teszi, hogy a városi közlekedés közben is folyamatosan kapcsolatban maradjon az USB média-csatlakozó és a "Bluetooth" telefonelőkészítésnek köszönhetően. A felszereltség révén biztosítjuk, hogy autója iPod/ iPhone kompatibilitással is rendelkezik.

Az modell elérhető Porsche Bonusz Akció keretein belül már 3.499.000,-Ft-tól. Ezzel a forint alapú finanszírozással akár már 39.275,-Ft havi törlesztő részlettel az Öné lehet egy POLO CITY gépjármű.

Ne habozzon, személyre szabott ajánlatért keresse fel a helyi Volkswagen márkakereskedés, az AutoMobil Körös Kft. munkatársait az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Scheller Márton

Telefon: +36/66/540653

e-mail: mscheller@autokoros.hu

Prekop Zoltán

Telefon: +36/66/540657

e-mail: zprekop@autokoros.hu

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!