„Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedő. 2023. június 10.


Az elmúlt évek kedvező tapasztalatai alapján az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság és szakmai támogató partnereikkel együtt idén is meghirdeti a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőt.

A békéscsabai fordulót a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és az AutoMobil Körös SKODA Márkakereskedés rendezésében június 10-én 9:00 órától Békéscsaba, Szarvasi út 74. helyszínen tartják meg. Ennek győztese meghívást kap az országos döntőbe, ahol a többi területi versenyről továbbjutó családdal mérkőzik meg a fődíjáért.

A verseny fődíja egy Škoda Fabia személygépkocsi. A versenyre nevezhet minden olyan magyarországi lakóhellyel rendelkező család, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 6–17 év közötti gyereke(ke)t nevelnek.

 

A pontos helyszínekről és időpontokról a verseny honlapján – www.kozlekedikacsalad.hu – tájékozódhatnak az érdeklődők. A területi versenyre a fenti honlapon a Helyszínek menüpont alatt elektronikus úton, valamint a vetélkedő napján, a helyszínen személyesen lehet jelentkezni.

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!