Minden út maga a cél - társad lesz benne az AMAROK!


Megjelent: 2023 Június 27. ( Kedd ) 09:35
Módosítva: 2023 Július 6. ( Csütörtök ) 09:37
Az új Amarokot azoknak alkottuk meg, akik számára fontos, hogy egy járművel ne csak A-ból B-be jussanak: az új Amarok maga a négykerekű sokoldalúság. Ahol megtalálod: AUTOMOBIL KÖRÖS - Békéscsaba, Szarvasi u. 74.

Modern fedélzeti technológiájának köszönhetően szuverén módon teljesíti a kihívásokat: ez a bivalyerős jármű bármilyen időjárási körülmények között szinte minden talajon megállja a helyét. Új, egyedülálló dizájnja mindenhol vonzza a tekinteteket. Tapasztalja meg Ön is, milyen az új Amarok, a Volkswagen Haszonjárművek prémium kategóriás haszonjárműve.

A dizájn maga

Erő, szuverenitás és agilitás minden helyzetben - ezek teszik az új Amarok modellt a Volkswagen Haszonjárművek prémium kategóriás pickupjává. A génjei az offroad-jelleget, a dizájnja pedig az elképesztő univerzális tulajdonságait hangsúlyozza: az Amarok Aventura eleganciájától az Amarok PanAmericana robusztusságáig a külső kialakítás mind az öt felszereltségi szinten kiemeli a különbségeket. Az új Amarokkal minden kívánságunk teljesül - legyen szó a legkülönbözőbb hűtőrácsoktól kezdve az újratervezett Stylingbar vagy Sportsbar bukókereteken keresztül egészen a fellépőkig.

Igazi offroad

Mitől lesz az új Amarok igazi terepjáró? Az új technológiának, a több vezetési üzemmódnak, a légzsákoknak és a több mint 25 asszisztensrendszernek köszönhetően elődjéhez képest jobban bírja a terepet. A megváltozott méretektől kezdve a jelentősen nagyobb gázlómélységig itt minden az offroad képességeket erősíti, amely kifejezetten érezhető a karosszériánál, a futóműben és a motornál, valamint a sebességváltónál. A nagy terepszögek és a nagyobb hasmagasság is elősegítik a modell terepjáró-képességét. Röviden: több offroad tulajdonság, több offroad érzés - azaz több Amarok.

AUTOMOBIL KÖRÖS
5600 Békéscsaba,
Szarvasi út 74.
+36 66 529 100
autokoros@autokoros.hu
www.autokoros.hu

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


Amarok