Jó munkát végzett a Szociális Szolgáltató


Június 25-én beszámolt a munkájáról a képviselő-testületnek a Békés Városi Szociális Szolgáltató Központ, amelyet a képviselők ellenszavazat nélkül fogadtak el.

A 31 oldalas dokumentummal alátámasztott színvonalas munkát Deákné Domonkos Julianna képviselő méltatta, aki a Kistérségi Intézményfenntartó Társulás elnöke is egyben. A képviselő asszony elmondta: nagyon jól szerkesztett és alapos beszámolót kaptak kézhez a képviselők. Az igazgató asszony minden évben igen részletesen mutatja be az intézményben folyó munkát. Ez most is így történt. A város lakossága így is betekintést nyerhet  a szociális szolgáltató központ minden tevékenységébe. A 2019-ben végzett tevékenységük éppen olyan értékes, szemmel látható, mint az idei járvánnyal terhelt időszakban végzett munkájuk.

A Békés Városi Szociális Szolgáltató Központ az elmúlt évben 73 munkatárssal végezte a munkáját. Nagy figyelmet fordítanak arra is, hogy a kollégák felkészültek, naprakészek legyenek. A munkatársak továbbképzése folyamatos. Az intézményt június 30-án személyesen is felkereste a képviselő-testület Humán és Szociális Bizottsága, ahol a BVSZSZK munkatársaival találkozhattak. A tanácskozás hasznos és előremutató volt.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!